Yardım Cs2 için mousepad önerisi ?

atiizdmr

80+
Reaksiyon skoru
120
Bütçe
1300
Amazon üzerinden klasse modelleri hoşuma gitti. Hybrit bir model bakıyorum. Kullanan arkadaşların yorumları nedir veya önerdiğiniz var mıdır bu bütçede.

90x40 olandan 2 tane kullanıyorum aşırı memnunum. oyun olarak cs2 ve bf6 oynuyorum ağırlık olarak. maouse akıyo üstünde kesinlikle parasının baya üstünde bi kalite sunuyo yapıştır bi tane. koyu olan biraz çirkin ama beyaz olan da çok kolay kirleniyo bende ikiside var ona göre al

2 sene kullandım sorun yok
dikişli kenar var bende 4 yıldır sağlam, ama kuzenim dikişsiz aldı 1.5 yılda kenarları açıldı yani dikişsize 5 kuruş verilmez bence. 1200 tl bütçelere çıktıysak ben olsam bunu alırdım.

al keyfine bak kardeşim mükemmel mouse pad outlet olduguna bakma bende aldım göremeyecegın sekılde cok ufak pıksel hatası oluyor o kadar.

Elimde 3 tane mousepad var. Klasse longteng huoyun, steelseries qck, hyperx fury s. CS oynarken en iyi verimi hyperxten aliyorum. Klasse cok yavas ve yuzeyi garip hissettiriyor elimi biraz tirtikli gibi, qck da cok hizli ve surekli temizlemem gerekiyor teri cabuk tutuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fury s pro large modeli

Şuan kullandığım model bu ben yıkadım ondan sonra yüzeyi bozuldu kayganlığı gitti aslında çok memnudum. Hepsiburadadan 200₺ almıştım. thorene, steel series, mantıklı geliyor. hyperx stoklarda yok, ve outlet olan klasse de tükenmiş. wraith ürünlerine biraz ön yargılıyım sadece yoksa spirit aim çok yerde gördüm.

Amazon üzerinden klasse modelleri hoşuma gitti. Hybrit bir model bakıyorum. Kullanan arkadaşların yorumları nedir veya önerdiğiniz var mıdır bu bütçede.

Mousepad fark etmez ortalama kalitede olduktan sonra hepsi aynı 1000tl üzeri dolandırıcılık mousepad'te

klasse gosu o butcede cs2 için muk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri