?şuanlık düşmüyo
Geçen düştüğünü gördümBeyler yaklaşık 9 10 maç attım CS 2 de bir tane bile kasa düşmedi. Csgo girdim 1 tur sonra level atlamamama rağmen kasa düştü tamamen şans mı yoksa cs2 de kasa düşmüyor mu?
hangi gün aldıysan haftaya o gün alabiliyorsun ve haftalık 1 kasa düşürebiliyorsun.Beyler yaklaşık 9 10 maç attım CS 2 de bir tane bile kasa düşmedi. Csgo girdim 1 tur sonra level atlamamama rağmen kasa düştü tamamen şans mı yoksa cs2 de kasa düşmüyor mu?
Düşüyor tec-9 skini ile kasa düştü bana seviye atlayınca direkt verdi.Beyler yaklaşık 9 10 maç attım CS 2 de bir tane bile kasa düşmedi. Csgo girdim 1 tur sonra level atlamamama rağmen kasa düştü tamamen şans mı yoksa cs2 de kasa düşmüyor mu?
Hangi gün aldıysan haftaya o gün alıyorsun diye mantık yokhangi gün aldıysan haftaya o gün alabiliyorsun ve haftalık 1 kasa düşürebiliyorsun.
Bizzat kendime 2 defa düştü kardeşim.Beyler yaklaşık 9 10 maç attım CS 2 de bir tane bile kasa düşmedi. Csgo girdim 1 tur sonra level atlamamama rağmen kasa düştü tamamen şans mı yoksa cs2 de kasa düşmüyor mu?