Paparayla bynogame üzerinden asimov ak almıştımya 5 10 tane skin alıcam csfloat tan paparyla almaya çalışıyorum olmuyor kabul etmiyor başka kartımda yok düşük fiyata akin bulabileceğim bir site varmıdır paparayla alabileceğim
Cok bilgili değilim sadece fikir vermek istedimbynogame 2x fiyatına satıyoe alacağım skinleri ve floatları baya kötü oluyor genellikle
skinporttan 2-3 alışveriş yaptım baya ucuzdu ama sadece satın alabiliyon satış yokya 5 10 tane skin alıcam csfloat tan paparyla almaya çalışıyorum olmuyor kabul etmiyor başka kartımda yok düşük fiyata akin bulabileceğim bir site varmıdır paparayla alabileceğim
Reis oralarda çok kaşık fiyatla çalışıyor normalde ederi 1.89USD olan likit item orada 2.5 dolar insan traderlarla takas yapıntradeit.gg sen alayım diyorum bugda kalıyor ödeme ekranında lanet olsun
Orada seçeneklerden değiştirebiliyordun hocam bazı skinleri süreyle koyuyorlar o süre bitiminde erişebiliyorsun bazı skinleri aldığın gibi direkt trade atıyorlar çekiyorsun envanterebu siteden aldım hocam sağolun da takas koruması varmıl 21 inde envantere düşecek heralde
sıkıntı olmaz ya düşük fiyata aldım birazcıkOrada seçeneklerden değiştirebiliyordun hocam bazı skinleri süreyle koyuyorlar o süre bitiminde erişebiliyorsun bazı skinleri aldığın gibi direkt trade atıyorlar çekiyorsun envantere
Hayırlı olsun hocam o zamansıkıntı olmaz ya düşük fiyata aldım birazcık