Cs2 mavi ekran hatası

Reaksiyon skoru
1
Monster Abra A5 v18.2 bilgisayarım cs2de map yüklenirken mavi ekran veriyor hata kodu da watchdog timer gibi bir şey zaman zaman daha değişik bir kod da yazdığı oldu. Normal kullanımda da bazen mavi ekran veriyor ve hiçbir şekilde mavi ekrandaki ilerleme %0ı geçmiyor güç tuşuna basılı tutarak kapatıp açıyorum. Demem o ki günlük kullanımda bile zorluk çıkarıyor temizliğini vs yaptım değişen tek şey mapi yükledikten sonra oyunun içindeyken mavi ekrana düşmesi oldu. Sorun ne olabilir sizce? Acilen çözmem gerek.

sıcaklıktan oluyor perf modunda full fanlara çek öyle dene birde bazen steam i yönetici modunda başlatınca düzeliyor.

Sana hakaret davası açacağım
@Demacia'lı Master Yi WDT hatası donanımsal bir sorundur bu yüzden Monster'a yolla dedim adama, gelip burda adamın bana hakaret ettiği mesaja muhteşem emoji bana da kızgın ve haha atıyorsun o adama hakaret davasını açıcam ona attığın +1 oyunu ve emojiyi de ekran görüntüsü aldım bu dayanakla sana da hakaret davası açacağım bakalım ey mi yaman bey mi yaman :D

valla dava vs. bilmem de hakaret içeren yanıta kalp atıp hakaret edilen kişiye downvote atmakta garip bir toxiclik türü açıkcası

valla dava vs. bilmem de hakaret içeren yanıta kalp atıp hakaret edilen kişiye downvote atmakta garip bir toxiclik türü açıkcası
Babasının eline tebligat geldiğinde elleri titreye titreye benimle uzlaşıya varmaya çalışınca görecek toksikliği o küçük ergen :D Adalet bakanlığında stajyer avukatlık yapıyorum bayram sonrası kendisine dava açacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri