CS2 nasıl kendimi geliştirebilirim

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Cs2 de iyi oynuyordum fakat bu günlerde çok kötü oynuyorum. Saatler boyunca aim çalışsam bile bir şeye etki etmiyor. 10 kili geçemiyorum oynayamayınca moralim bozuluyor ara verdiğimden beri bir türlü kendime gelemiyorum. adam görünce çok stres oluyorum heyecanlanıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir ?

oynadığın rolde en iyi oyunculardan birini kendine rol model al, o kişinin profesyonel maçlarda oynadığı POV videoları izle ve onu taklit et, gelişme sağlar.

Önce bir unlost fps ayarı gerekir cidden gazdan benzine bende 2 kat fark etti ayarı yaptığımdan beri 2 kat fazla kill alıyorum ama tabi ki yinede çok kötüyüm. Bunun daha ilerisine nasıl gidilir bilmiyorum ama sırf bir tık daha iyi oynicam diye saatlerce aim antrenmanı yapıp oyundan alacağım keyfi de öldürmem

Önce bir unlost fps ayarı gerekir cidden gazdan benzine bende 2 kat fark etti ayarı yaptığımdan beri 2 kat fazla kill alıyorum ama tabi ki yinede çok kötüyüm. Bunun daha ilerisine nasıl gidilir bilmiyorum ama sırf bir tık daha iyi oynicam diye saatlerce aim antrenmanı yapıp oyundan alacağım keyfi de öldürmem
MSAA X2 yap çözünürlük olabiliyorsa formatının en iyisi olsun ben öyle yapıyorum unlost ayarından iyi duruyor biraz daha

aim için dm gir gamesense için de oyunları izle anında olacak bir şey değil maalesef yavaş yavaş gelişirsin

Oyunu tryhard değil eğlenmek için oynadığında daha çok adam vuruyorsun ve daha çok eğleniyorsun. O dengeyi kurman lazım. Ben mesela bir oyunu kazancam diye hırs yapıp oynarsam normalde kolaylıkla kazanacağım maçı kaybediyorum. Kaybederken bottom veya top fragger olman fark etmiyor. Sen kendindeki o kazanma hırsını takımına da yansıttığın için kazanmak hem zorlaşıyor hem de zevk almıyorsun. Oyunun eğlenmek için olduğunu kabullenerek oynadığımda ise çoğunlukla top fragger olup maçı kazanıyorum ve tüm takımım da gayet ortalama oynuyor.

Cs2 de iyi oynuyordum fakat bu günlerde çok kötü oynuyorum. Saatler boyunca aim çalışsam bile bir şeye etki etmiyor. 10 kili geçemiyorum oynayamayınca moralim bozuluyor ara verdiğimden beri bir türlü kendime gelemiyorum. adam görünce çok stres oluyorum heyecanlanıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir ?
ben 15 yaşındayken csgo'da benden çok daha yaşlı insanları delip geçiyordum bu seviyeye galiba 500 saat olunca falan ulaşmıştım sabır istiyor senin kaç saatin var daha erkense normal biraz , haritalarda adamların pusma ihtimali olan yerleri çalışabilirsin öyle haritalar var atölyede aim course yaz çıkar , aim için aimbotz'de oynayabilirsin hareketli botlara ayarla öyle oyna sabit hedeflere alışırsan rekabet girince vurman zor olur , kendin için en iyi crosshair'i seç ve spray öğren

6k saatim var ve belli derecede bu oyunu oynadım FACEIT ve ESEA gibi platformlarda kendini geliştirmende sana yardımcı olabilirim ama önemli olan şeylerden biri şu İyi seviyede iyi insanlar ilemi oynamak istiyorsun yoksa girdiğimde 20-25 üstü adam vurayım kimle oynadığım önemli değil zaman gecireyim mi diyorsun bu konuda dm atarsan sana yardımcı olabilirim

6k saatim var ve belli derecede bu oyunu oynadım FACEIT ve ESEA gibi platformlarda kendini geliştirmende sana yardımcı olabilirim ama önemli olan şeylerden biri şu İyi seviyede iyi insanlar ilemi oynamak istiyorsun yoksa girdiğimde 20-25 üstü adam vurayım kimle oynadığım önemli değil zaman gecireyim mi diyorsun bu konuda dm atarsan sana yardımcı olabilirim
İyi seviyede oynamak istiyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,151
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri