Neler Yeni

CS2 Neden böyle oldu?

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mehmet
Cs2 çıktığından beri oyun çok tuhaf gelmeye başladı tamam anlıyorum oyun yeni çıktı ve ilk 1-2 yıl hatalar buglar ve benzeri şeyler olmasını anlayabilirim ama sanki oyun artık eski Cs değil gibi geliyor mesela biraz önce iki maç girdim ve ikisinide kaybettim sanki karşıdaki herkes hile gibi geliyor. Ben normalde günlük 1-2 saat maç girmeden önce ısınan biriyim ama artık ne kadar ısınırsam ısınıyım mermiler gitmiyor gibi cros adamın kafasına oturmuyor gibi eskiden böyle olmazdı go zamanı oyun daha kolaydı sanki eskiye göre daha damı zorlaştı yada ben mi artık oynayamıyorum bilmiyorum :D ama artık oyun oynanmaz bir kıvamda olduğunu hissetmeye başladım.
Al benden de o kadar.Banada başka bir oyun gibi geliyor.Bende soğudum. Eskisi gibi girmiyorum.Cs:go bundan yüzbin kat daha iyiydi.Yazık oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,309
İsim
a l p e r

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Gökhan Topal
Abi adamlar direkt kafa çekiyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ben de mi bir problem var yoksa herkes uzman mı olmuş diyorum.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,309
İsim
a l p e r
Kendimle kıyasladığımı nereden çıkardın? Boş konuşmuyorum ama kabul etmiyorsan, dinlemiyorsan, acaba yanılıyor olabilir miyim diye düşünmüyorsan zaten kaybetmeye mahkumsun.
Premier 21k keleş falan demişsin de.

Bu da tiktok hesabım highlightlarımı izleyebilirsin. Cs2den de hala bi halt olmaz diyorum

Ekler

• IMG_6720.png
    IMG_6720.png
    549.8 KB · Hit: 8
  • IMG_6721.png
    IMG_6721.png
    1.3 MB · Hit: 7
Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Premier 21k keleş falan demişsin de.

Bu da tiktok hesabım highlightlarımı izleyebilirsin. Cs2den de hala bi halt olmaz diyorum
Tamam da bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Oyun ilk çıktığı haline göre çok iyi durumda ama hala daha iyileştirilmeli diyorum ben.

Top Bottom