Cs2 övgü satın almak ban sebebi midir?

jat3now

80+
Reaksiyon skoru
6
övgü satan yerler olduğunu öğrendim 80 TL'ye 900 övgü geliyormuş ancak ban riski var mıdır?. Sitedeki satıcının yazdığı mesaj şudur: Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyorsunuz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip kendi övgü işleminizi başlatarak 7/24 atabilirsiniz. Yapmanız geren sunucuya girip AFK Kalmaktır !

övgü satan yerler olduğunu öğrendim 80 TL'ye 900 övgü geliyormuş ancak ban riski var mıdır?. Sitedeki satıcının yazdığı mesaj şudur: Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyorsunuz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip kendi övgü işleminizi başlatarak 7/24 atabilirsiniz. Yapmanız geren sunucuya girip AFK Kalmaktır !
Övgü ile kırmızı listeden çıkmayı düşünüyorsan yanılıyorsun ama güzel dursun dersen sorun olacağını sanmıyorum bana kalsa bulaşmazdim valve hilelere ban atmak yerine genelde bu tarz şeylere ban atmayı sever

herhangi bir ban riski yok. senin steam hesabından hiçbirşey yapılmıyor program uygulama açma vs gibi bir olay yok. dediği gibi sunucuya girip afk kalıyorsun o kadar. 900 övgü dediği 300 300 300

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,901
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri