1 elo for 1 lvl
80+
ben yüksek ayarlarda ortalama 200fps alıyorum
O fake video fakat benzer sistem gelir büyük ihtimal.Beyler twitterde video gördüm. CS2'de hile çıkmış videoda her şey gözüküyor adam reportluyor 10 saniye sonra tak diye gidiyor umarım bu kadar iyidir vac sistemi.
Anladım hocam da PC Hocası Goat (3070'li Ağustos ortasında çıkan sistem) var upgrade olarak 13400F/32GB RAM/ID-Cooling SE224XTS var. Videoda 2K'da 300'lerde dolaşıyor bende 1080P'de 200, çok saçma değil mi?Bunu yazmıştım bu konuda hatta şey diye: sanırım artık cs oyunu işlemci oyunu olmaktan çıkıyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@erkamacar
5 5600+ Rx6700xt 280-300 arası. Keleşin sesi çok kötü olmuş.Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon
Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
Doğrudur ama bilmiyoruz ümidimiz normal haliyle çıkınca düzelmesi ama bu sorunun kaynağı büyük ihtimale artık ekran kartını daha çok kulanmasından dolayı işlemciden dolayı yüksek fps alıyorduk ama ekran kartına bağlanınca biraz düştü gibi o iş valoranta mesela öyle ekran kartın kötü olsa bile yüksek fps alabiliyorsun.Anladım hocam da PC Hocası Goat (3070'li Ağustos ortasında çıkan sistem) var upgrade olarak 13400F/32GB RAM/ID-Cooling SE224XTS var. Videoda 2K'da 300'lerde dolaşıyor bende 1080P'de 200, çok saçma değil mi?
Duyurular vb. o güncelleme bana da geldi. CS2 gelmedi ama.Bu 130 MB'lik güncelleme ne o zaman? Birde duydum ki rekabetçi rankı açık olanlara geliyormuş sanırım diğer kızıl bölge gibi oyunları oynamak gerekiyormuş ben bunları zamanında bolca oynamıştım rekabetçide ise kazanmama rağmen hala rekabetçi rankınız için 10 rekabetçi maçı kazanmanız gerekiyor diyordu herkeste böyle mi? Rank kapatıldı mı acaba?
Kimsenin beklentisi gibi değil anlaşılan. İyiki beta gelmemiş de indirmemişim diyorum şu yorumlardan sonra. Herkesin ayrı bir şikayeti var bende soğudum CS2'den.Vuruş hissiyatını bitirmişler adam vuruyorum ama vurmuş gibi gelmiyor , hasar yediğimi anlamıyorum.Her taraf parlak oyun fiyasko olmuş.
csgo da benim bahsettiğim fps değerleri ancak sanırım senin bahsettiklerin cs2 de işte cs2 deki ayarların neCS2 için mi normal mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapalı beta hocam