Neler Yeni

CS2 Oynayanlar yorumları alalım.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kimsenin beklentisi gibi değil anlaşılan. İyiki beta gelmemiş de indirmemişim diyorum şu yorumlardan sonra. Herkesin ayrı bir şikayeti var bende soğudum CS2'den.
Bence öyle düşünmemelisin herkes herşeyi sevemez mesela ben valorant sevmem ama cs'yi çok severim ama çoğu kişiyede valorant güzel gelir ve beğenenlerde var sadece parlaklığı abartıklarını söylüyorlar denemeden yorumlara göre düşünmek olmaz.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon

Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
Bir bana gelmedi galiba herkese gitmiş :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Ama sonuçta halen betada :D
çünkü çok fazla eksiği var çok büyük bir hype ile bekliyordum girdim denedim ve hayal kırıklığı ile karşılaştım. eskiden 300 400 arası fps alıyorken şimdi 110 200 arası dolaşıyor ve hiç akıcı değil. Sprayler vesaire değiştirilmiş sanırsam sıktığım hiçbir mermi gitmiyor deagle ile oynasam maç boyu daha fazla kill alırım. Oyun pingim olmamasına rağmen aşırı laglı hissettiriyor. Çoğu kullandığım konsol komudu kaldırılmış mesela en büyük örneği niye ben sol elde oyun oynayamıyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
çünkü çok fazla eksiği var çok büyük bir hype ile bekliyordum girdim denedim ve hayal kırıklığı ile karşılaştım. eskiden 300 400 arası fps alıyorken şimdi 110 200 arası dolaşıyor ve hiç akıcı değil. Sprayler vesaire değiştirilmiş sanırsam sıktığım hiçbir mermi gitmiyor deagle ile oynasam maç boyu daha fazla kill alırım. Oyun pingim olmamasına rağmen aşırı laglı hissettiriyor. Çoğu kullandığım konsol komudu kaldırılmış mesela en büyük örneği niye ben sol elde oyun oynayamıyorum
Zamanla geçer ya çoğu betada olan oyunlarda oluyor bu sıkıntı

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Zamanla geçer ya çoğu betada olan oyunlarda oluyor bu sıkıntı
Oyun çıkmadan önce son vision da cs2.Beta sürümünü valorant da da gördük, önce yayıncılara verildi sonra onlar çevresine dropladı ondan sonra full çıkardılar oyunu.Betada böyle büyük eksiklikler yoktu ufak tefek buglar vardı düzeltilerek çıktı.CS 2 de aynı şekilde devam etti fakat sorunlar çözülmemiş hala daha fps problemi var mesela.
Sen şu an oynanılan oyunda ufak buglar mı var sanıyorsun ? Tek update de düzeltilecek şekilde değil cs2.Tickrate değiştirilmiş tek iyi hissetiren yanı o ama onu da bizim ülkemizde ms farkı olduğu için - yazıyor + ları yok denecek kadar az.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Oyun çıkmadan önce son vision da cs2.Beta sürümünü valorant da da gördük, önce yayıncılara verildi sonra onlar çevresine dropladı ondan sonra full çıkardılar oyunu.Betada böyle büyük eksiklikler yoktu ufak tefek buglar vardı düzeltilerek çıktı.CS 2 de aynı şekilde devam etti fakat sorunlar çözülmemiş hala daha fps problemi var mesela.
Sen şu an oynanılan oyunda ufak buglar mı var sanıyorsun ? Tek update de düzeltilecek şekilde değil cs2.Tickrate değiştirilmiş tek iyi hissetiren yanı o ama onu da bizim ülkemizde ms farkı olduğu için - yazıyor + ları yok denecek kadar az.
Tek update ile yapılabiliceğini söylemiyorum ki baya bi geç'de çıkarabilirler.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661