Yardım CS2 oyuncular takıla takıla ilerliyor

Granedax

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar CS2 de oyuncular takıla takıla ilerliyor ve bu yüzden adamları vuramıyorum. Sorunu neyden kaynaklı olduğunu tam çözemedim. Oyun içi ağ durumunu görsele ekledim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

20250502185321_1.webp

cs2 nin içinddden ayarlara girin > oyun oradan ilk açılışta "paketi arabelleğe al" ayarı vardı, adı yanlış olabilir belki, o ayarı 2 tik e alın. Sorun devam edersehemen üstündeki ayarı son derece sınırlı seçeneğine alın ve ya sınırsız bu ayar internetinize göre değişir bazsında 4 mbps işe yarar bu ayarı kendiniz deneyerek bulursunuz fakat garanti 2 tik ayarını yapın

windowstada arada takılma oluyor mu
Çok nadir oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cs2 nin içinddden ayarlara girin > oyun oradan ilk açılışta "paketi arabelleğe al" ayarı vardı, adı yanlış olabilir belki, o ayarı 2 tik e alın. Sorun devam edersehemen üstündeki ayarı son derece sınırlı seçeneğine alın ve ya sınırsız bu ayar internetinize göre değişir bazsında 4 mbps işe yarar bu ayarı kendiniz deneyerek bulursunuz fakat garanti 2 tik ayarını yapın
2 tik ve son derece sınırlıdaymış zaten.

Beyler bende de sorun başlad. Oyunda sürekli olarak anlık ping oluyor, jitter kırmızı adam vurmayı geç hareketi de engelliyor. Console'da da sürekli ui_cameraman, panorama falan hataları çıkıyor. Ağda bir sorun yok, diğer uygulamalar sorunsuz ve 100-20 internetim. Çözüm var mı lütfen?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,238
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri