2445 saatsorunun çözümünü bilmiyorum fakat bir sorum var
kaç saat csgo süreniz var? cs2 ye seçildiğiniz için merak ettim
Benimde 4000 saat gibi bir şey var 10 senelik hesap ama seçilmedim.sorunun çözümünü bilmiyorum fakat bir sorum var
kaç saat csgo süreniz var? cs2 ye seçildiğiniz için merak ettim
Hareket ederken 1600ms ping olmasının neresi normal acabaoyun nasıl?
yeni beta olduğu için ping normal.
normalde 40 olan ping değeri 70 olur 80 olur betaya göre normal dersiniz anlarım da normal ping değerinin 40 katı pinge nasıl normal diyorsunHareket ederken 1600ms ping olmasının neresi normal acaba
kanka hani beta, bazı şeyler tam yerine oturmadı, tam optimizasyon yok. veya internetinde bir sıkıntı varHareket ederken 1600ms ping olmasının neresi normal acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde 40 olan ping değeri 70 olur 80 olur betaya göre normal dersiniz anlarım da normal ping değerinin 40 katı pinge nasıl normal diyorsun
güvenlik faktörü de önemliBenimde 4000 saat gibi bir şey var 10 senelik hesap ama seçilmedim.
sağ üstte cs2 diye bir şey var oraya tıklayınca betayı deneyebiliyorsunuzkaç saat csgo süreniz var? cs2 ye seçildiğiniz için merak ettim
Rocket league te 60 msSpeed test yaparmisin yada baska oyunlarda dene pingin var mi
Oyuna girdiğin anda ekranına çıkıyor çıkmazsa seçilmediğin anlamına geliyor.Seçilme muhabbetine nereden bakıyoruz ? Ben çok oynamadım ama merak ettim.
Bu aralar çok oynamadığım için gelmediğini düşünüyorum güvenlik faktörü problemim hiç olmadı.güvenlik faktörü de önemli