CS2 Premier Boost ?

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
175
Arkadaşlar madalyalarım hep mavi kırmızı bir madalyam olsun istiyorum 4. sezon için, Güvenilir şekilde hesap bilgilerimi vermeden Lobby Boosting şeklinde hile kullanmayan , İyi oynayan yüksek elolu oyuncular ile maça gireceğim bunun için güvenilir bir site veya birisi varmı maç başı kaç tl talep ediyorlar ?

anlaştığın adamın elosu 25k 30kda olsa zaten onun rankında oyuncular geliyor ben 20kyım arkadas 8.5k duo girdiğimizde lobi 17-23k arası oluyor

Neye yaracak kırmızı olunca?

Neye yaracak kırmızı olunca?
Hocam bir şeye yaramayacak hatıra olarak kalacak o renk madalya kolay kolay alınan bir şey değil rankın yüksek olması lazım ve profilimdeki tüm madalyalar mavi oyunu aşırı sevdiğim için o madalyayı istemiştim hani kimisinde motorsiklet ne biliyim araba bilgisayar hastalığı olur ya bende cs için var aynısı

Yani hiç Seçkin elo Boost yapmadım fakat faceit yaptım faceit 10 lvlim hesabını vermeden birlikte kasabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama sunuda söyleyeyim faceit 10 > Seçkin 30k yani faceit oyna ora daha iyi olur

Yani hiç Seçkin elo Boost yapmadım fakat faceit yaptım faceit 10 lvlim hesabını vermeden birlikte kasabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama sunuda söyleyeyim faceit 10 > Seçkin 30k yani faceit oyna ora daha iyi olur
adamın derdi oyun kalitesi değil, madalya kasmak, ne yapsın faceit i.

Hocam oyuna giriyorum mesela yalan gerek yok ortalama bir oyuncuyum çok iyi değilim çok kötüde değilim fakakt sürekli ruslar geliyor birbirleriyle tartışıyorlar sonra biri birini vuruyor ban yiyor birbirlerine saydırıyorlar vs bunlar yüzünden üst üste 6-7 maç kaybettim 14k lardan 7300 eloya düştüm premierde asıl amacım rank kasmaktı böylece kırmızı madalya alacaktım

Arkadaşlar madalyalarım hep mavi kırmızı bir madalyam olsun istiyorum 4. sezon için, Güvenilir şekilde hesap bilgilerimi vermeden Lobby Boosting şeklinde hile kullanmayan , İyi oynayan yüksek elolu oyuncular ile maça gireceğim bunun için güvenilir bir site veya birisi varmı maç başı kaç tl talep ediyorlar ?
Amacın Kırmızı Hizmet Madalyası Mı Almak Yoksa Preimer Madalyası Mı?

Hocam oyuna giriyorum mesela yalan gerek yok ortalama bir oyuncuyum çok iyi değilim çok kötüde değilim fakakt sürekli ruslar geliyor birbirleriyle tartışıyorlar sonra biri birini vuruyor ban yiyor birbirlerine saydırıyorlar vs bunlar yüzünden üst üste 6-7 maç kaybettim 14k lardan 7300 eloya düştüm premierde
Ruslar bela o yüzden premierden uzak durmalisin yada arkadaşlar ile girersen sorun çözülebilir

Hocam bir şeye yaramayacak hatıra olarak kalacak o renk madalya kolay kolay alınan bir şey değil rankın yüksek olması lazım ve profilimdeki tüm madalyalar mavi oyunu aşırı sevdiğim için o madalyayı istemiştim hani kimisinde motorsiklet ne biliyim araba bilgisayar hastalığı olur ya bende cs için var aynısı
Benim hepsi kırmızı bu sezon dahil. Yapması benim için kolay olduğu için tatmin eden bir şey olmuyor. Birisi için bir hedef ulaşılması zorsa çok da hak etmediği bir şeydir bence. Böyle devam eder zaten her sezon fakat tatmin olduğun an kendi başına kırmızı yaptığın sezon olur.
Ekle beni Steam'den ara sıra gireriz belki : Xtrime

Benim hepsi kırmızı bu sezon dahil. Yapması benim için kolay olduğu için tatmin eden bir şey olmuyor. Birisi için bir hedef ulaşılması zorsa çok da hak etmediği bir şeydir bence. Böyle devam eder zaten her sezon fakat tatmin olduğun an kendi başına kırmızı yaptığın sezon olur.
Ekle beni Steam'den ara sıra gireriz belki : Xtrime
Faceit varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri