CS2 Premier Boost ?

Benim hepsi kırmızı bu sezon dahil. Yapması benim için kolay olduğu için tatmin eden bir şey olmuyor. Birisi için bir hedef ulaşılması zorsa çok da hak etmediği bir şeydir bence. Böyle devam eder zaten her sezon fakat tatmin olduğun an kendi başına kırmızı yaptığın sezon olur.
Ekle beni Steam'den ara sıra gireriz belki : Xtrime
Hayır muhtemelen o madalyayı alamama sebebim ,düzgün oyun odaklı oynayan insanlar olmadığı için rank kasamadım sürekli takım içinde tartışmalar karşıya hile gelmesi oyunun en kritik roundunda takımdan birisinin düşmesi vs tek başıma tüm takımı taşımam zor :D Özelliklede bilgisayarda ekran kartı yokken ve 800x600 dalgalanan 80 FPS ile oynarken , Normalde bilgisayarım canavar gibi fakat ekran kartı yok ryzen 7 7800x3d içindeki çok temel seveyideki grafik kartıyla oynuyorum :) yakında bir 4070s alacağım para biriktiriyorum

Hocam oyuna giriyorum mesela yalan gerek yok ortalama bir oyuncuyum çok iyi değilim çok kötüde değilim fakakt sürekli ruslar geliyor birbirleriyle tartışıyorlar sonra biri birini vuruyor ban yiyor birbirlerine saydırıyorlar vs bunlar yüzünden üst üste 6-7 maç kaybettim 14k lardan 7300 eloya düştüm premierde asıl amacım rank kasmaktı böylece kırmızı madalya alacaktım
hocam bende ilk baş bende solo girip kasayım dedim baktım +150 falan veriyor saldım yoldaşta lem oldum ama bi türlü solo girince premieri kasmak imkansız gibi bir şey. 3-4 k saatim var ama toplasan 30 faceit maçım var boşuna premier falan girme kimse takmıyor , her yoldaş maçında herif lvl 9 -10 benim total 30 maç attığım faceit lvl4 diye dalga geçiyor :widepeepo:

Hayır muhtemelen o madalyayı alamama sebebim ,düzgün oyun odaklı oynayan insanlar olmadığı için rank kasamadım sürekli takım içinde tartışmalar karşıya hile gelmesi oyunun en kritik roundunda takımdan birisinin düşmesi vs tek başıma tüm takımı taşımam zor :D Özelliklede bilgisayarda ekran kartı yokken ve 800x600 dalgalanan 80 FPS ile oynarken , Normalde bilgisayarım canavar gibi fakat ekran kartı yok ryzen 7 7800x3d içindeki çok temel seveyideki grafik kartıyla oynuyorum :) yakında bir 4070s alacağım para biriktiriyorum
Aynı şey herkes için geçerli. Ben de çoğunlukla tek girerek kastım. Her sezon mavi madalya aldıysan büyük ihtimal sorun sendedir. Zaten 2. sezon başladığında 10 maçı açıp eğer maçlarda fazla vurduysan büyük ihtimal direkt pembe başlardın. Takım kötü gelebilir ama üzerine de sen vuramazsan zaten takımın için sen de kötüsündür. FPS oynayışı etkiler orası ayrı tabi.

Geri