Cs2 rank kasamiyorum kafayi yemek üzereyim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Hersey aimin iyi olması taktik falan değil. Bir defa 7k lardan 1k ya düştüm daha da çıkamıyorum 2k-3k arasında mahsur kaldım. Dust2 oynadığım her el ortalama 20 kill alıyorum bazen 30a yaklaşıyorum diğer maplerde bilgim kısıtlida olsa onlarda da 10-15 kill altına düşmüyorum ama gelen takım arkadaşlarıyla olmuyor mesela demin gaza geldim artık sağlam kasıp kurtulayım dedim daha el başında adam oyundan çıktı oyun başlamadan 5 vs 4 kaldık 2-3 raunt sonra başka biri daha çıktı 5 vs 3 kaldık ona rağmen zorladık 12-12 uzatmalara götürdük t de bir şekilde 14 yaptık ama ct geçince 5 kişiyi nasıl tutacan ki 3 kişiyle 16 14 kaybettik. Diğer el girdim yine hemen el başında 1 kişi çıktı dahada gelmedi 4-5 el sonra bir tane eleman atılmak için beni seçti herhalde beni öldürdü bu arada o maçta en yüksek kill bende tek başıma raunt almışım clutch atmışım falan adam 3 raunt beni öldürdü atıldı 5 vs 3 kaldık yine öyle olunca takım trol yapmaya başladı bende teslim oldum bitirdim. Yani hiç suçum yokken böyle böyle puan kaybettim arkadaşlar diyor mi bir 5k üstüne çıksan rahat edersin böyle troll adamlar gelmez diyor. Ekip topluyoruz sağdan soldan öyle giriyoruz bu defa karşıya haritayı babasının köyü gibi tanıyan adamlar denk geliyor adamlar smokela duvar örüyor kendine başa baş mücadele ediyoruz ama yine kazanamiyoruz. Benim fazla kill toplamak gibi bir hedefim yok her el amacım rauntu kazanmak bombayı kurmak yada kurdurtmamak yeri geliyor hafif makineliyle awp indiriyorum uzaktan takım rahatça girsin kursun diye yeri geliyor bombayı kurduktan sonra tek başıma adamları oyalıyorum cozdurmuyorum zamana oynuyorum ama hiçbir şekilde 3k üstüne çıkamıyorum. Bir noktada artık kendimi sorguluyorum belki aimim iyi değil 20 değil 40 kill almam lazım aim antrenmanı yapıyorum kz antrenmanı yapıyorum ama hep boş

cs seçkinde düşük rankta rank kasmak işkence hele ki kazanınca +100 kaybedince -350 kesmeye başladığı zaman asla puan kasılmıyor 1 2klardan yukarı cıkamıyorsun

cs seçkinde düşük rankta rank kasmak işkence hele ki kazanınca +100 kaybedince -350 kesmeye başladığı zaman asla puan kasılmıyor 1 2klardan yukarı cıkamıyorsun
Evet şuanda onu yaşıyorum niye böyle yani anlayamıyorum yani tamam bana trolleyen adamlar geliyor ama karşıya niye gelmiyor adamların hepsi full tecrübe bütün smokelari flashlari biliyorlar bir tanesi bile topallamiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardes belki de bu sana bir isarettir.

Evet şuanda onu yaşıyorum niye böyle yani anlayamıyorum yani tamam bana trolleyen adamlar geliyor ama karşıya niye gelmiyor adamların hepsi full tecrübe bütün smokelari flashlari biliyorlar bir tanesi bile topallamiyor
ben bir ara elektrik kesintisi vs ban yiyerek 1kya düştüm 4 maç üst üste aldım hepsinde ya 1. ya 2. olarak bu maçlarda gidip el başı 120 puan verdi sonra bir kere yenildim -400 verdi daha da rankla uğraşmayı bıraktım :D

ben bir ara elektrik kesintisi vs ban yiyerek 1kya düştüm 4 maç üst üste aldım hepsinde ya 1. ya 2. olarak bu maçlarda gidip el başı 120 puan verdi sonra bir kere yenildim -400 verdi daha da rankla uğraşmayı bıraktım :D
Ha bugün beni durduk yere bağlantı yok diye attı oyundan internette sorun yoktu o sıradada 12-4 yeniyoruz son raunt kazanacaz ben oyun beni oyunu terk ettim olarak görüyor zar zor girdim oyunu allahtan bizim takım kaybetmiş yoksa kazansalar yem 30 dk ban yicem hem 1000 puan düşecek kazandığımiz maçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yksci tayfaya paragraf okutmayi eksik etmemiş hocam
O paragraftan neler neler sildim ohooo yoksa şuan bestsellerda Yaşar Kemal ile yan yanaydık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri