Cs2 Seçkin Alınmalı MI ?

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
Cs2 de seçkin almalı mıyım ?
Normal oynuyorum her maç iki takımda hile gelip kapışıyorlar (her oyun modunda sadece ranked degil) ve oyundan atılmıyorlar ben atalım dediğim için beni attıkları oluyor seçkin alırsam bu durum değişir mi ?

Normal oynuyorum her maç iki takımda hile gelip kapışıyorlar (her oyun modunda sadece ranked degil) ve oyundan atılmıyorlar ben atalım dediğim için beni attıkları oluyor seçkin alırsam bu durum değişir mi ?
seçkinde gene hile geliyor merak etme.

Seçkinde de hile geliyor, trol geliyor cs nin kitlesi valodan beter, ben almanı tavsiye etmem doğru düzgün dropda gelmiyor haftada 1 kere mağzadan drop almak için giriyorum oyuna onun dışında oynanacak bir oyun değil.

Seçkinde hile gelme durumu düşük ama Seçkin'in mantığı bir Rank'a sahip olman level atlayabilmen birde haftalık kasa skin dropu

Bu dediklerinin oranında düşüş olur. Hem de haftalık itemlere de sahip olursun. Değer.

seçkindede hile geliyor ben çok farkını göremedim ama hem oynayıp drop düşürerek paranı her türlü çıkarıyorsun sana kalmış bir seçim

Oyunu aktif bir şekilde keyifle oynamak istiyorsan, alınmalı bence. Droplar falan da düşürüp parasını çıkarabilirsin hem oynadıkça.

cevaplar için teşekkürler

Tabii ki mantıklı. Bir kaç aya parası çıkıyor zaten.

Baya mantıklı hemde ben 1.5 ayda parasını çıkardım geçen haftalarda 7 dolarlık skin attı bana üstüne 5-6 kere rüyalar kabuslar attı, hile gelsede maç iptal ediliyor zaten bence almalısın aktif oynuyosan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,813
Üyeler
173,880
Son üye
SametAbi12
Geri