haftada 1 kasa 1 skin alabiliyorsun seçkin maçlarına girebiliyosun nispeten daha az otistik ruslar denk gelirSeçkin satın alırsam haftada 2,3 kasa alma ihtimalim var mıdır ?
başka ne gibi + ları oluyor birde bilgili olan var mı bu konuda.
Her hafta 1 kere drop hakkın oluyor. Her seviye atladığında sana 4 seçenek sunuyor ve istediğin 2 tanesini seçiyorsun. 4 seçenek arasında 1 kasa 1-2 skin ve 1 spray oluyor.Seçkin satın alırsam haftada 2,3 kasa alma ihtimalim var mıdır ?
başka ne gibi + ları oluyor birde bilgili olan var mı bu konuda.
haftalık ödülün yanında, her level atladığımda yine ödül veriyor doğru mu anladım.Her hafta 1 kere drop hakkın oluyor. Her seviye atladığında sana 4 seçenek sunuyor ve istediğin 2 tanesini seçiyorsun. 4 seçenek arasında 1 kasa 1-2 skin ve 1 spray oluyor.
Yok hayır her hafta sadece 1 seviye ödülü alabiliyorsun bir haftada 5 seviye 5 kasa gibi bişey yok ne yazık kihaftalık ödülün yanında, her level atladığımda yine ödül veriyor doğru mu anladım.
teşekkürler.Yok hayır her hafta sadece 1 seviye ödülü alabiliyorsun bir haftada 5 seviye 5 kasa gibi bişey yok ne yazık ki
Hocam bu arada yok öyle bir şey seçkinde dahi bayağı hile geliyor 6 madalyam varHaftada 1 oyun sonrası kasa veya sticker veriyor ranked girebiliyorsun hile kullanan oyuncuların sayısı 0 a yakın oluyor
ücretsiz versiyonunda 1 kere denk geldim bençHocam bu arada yok öyle bir şey seçkinde dahi bayağı hile geliyor 6 madalyam var
Al hocam parasını çıkartıyor geçen 6 mı 7 mi ne dolarlık skin çıkarttım profilimde mevcutücretsiz versiyonunda 1 kere denk geldim benç
Hayır, sadece level atladığında sana seçenek olarak sunulan 4 ödül arasından 2sini seçebilirsin. O hafta daha fazla ödül alamazsın.haftalık ödülün yanında, her level atladığımda yine ödül veriyor doğru mu anladım.
Hiç karşıma çıkmadı benim doğrudur.Hocam bu arada yok öyle bir şey seçkinde dahi bayağı hile geliyor 6 madalyam var