Yardım Cs2 Seçkin Sıralamam Düştü?

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Cs2 de seçkin sıralmam 11kydı dün (20 saat bi incelemeye alındım galiba) bugün girdim seçkin atayım dedim 7kya düşmüşüm bu neden oldu ?
Fotoğraf dünden kalma

Ekler

• 11111.webp
    11111.webp
    10.3 KB · Hit: 48
Cs2 de seçkin sıralmam 11kydı dün (20 saat bi incelemeye alındım galiba) bugün girdim seçkin atayım dedim 7kya düşmüşüm bu neden oldu ?
Fotoğraf dünden kalma
Csgo'da oynadığın maçta takımında hileci varsa ve ban yerse senin de rankını düşürüyordu. O tarz bir şey olabilir ya da çok fazla raporlandığından da olabilir belki.

Csgo'da oynadığın maçta takımında hileci varsa ve ban yerse senin de rankını düşürüyordu. O tarz bir şey olabilir ya da çok fazla raporlandığından da olabilir belki.
Arkadaşımla oynadım hep onunki düşmemiş

Fotoğraf dünden kalma
Hile açtım mı hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok eğer aynı lobide isen yanındaki vac yerse oluyor o

Hile açtım mı hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok eğer aynı lobide isen yanındaki vac yerse oluyor o
yok hocam hile açmadım
csde güven olayı varmış bugün ögrendim nasıl arttırabilirim

yok hocam hile açmadım
csde güven olayı varmış bugün ögrendim nasıl arttırabilirim
Hocam temiz oynayın Steam guard ekleyin Steam community de ara sıra aktif olun arkadaşlık ekleyin bazı insanları hile olduğunu düşündüğünüz insanlarla aynı lobiye girmeyin övgü arttıran siteler ise yaramıyor yada trust gösteren siteler

Geri