CS2 Seçkin VS 2xVALORANT PASS

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
500 tl iyzico var fps oyunlari oynamaya basladim cs 200 saat civari var ama faceit oynamayi daha cok seviyorum valorantta cok karisik geliyo ben ilk ciktiginda oynuyodum suanda bilmedigim cok sey var ama cs seckinde biraz geç gibi ya 500tlnin ustune 150 tl atcam seckin alcam yada 500 tl ye 2050 vp cekcem sizce hangisi daha mantikli siz ne yapardiniz (valorant ranked bile acik degil)

Bu nasıl soru kafam karıştı

Cs2 al. Düşen itemlerle oyun alırsın devamlı.

500 tl iyzico var fps oyunlari oynamaya basladim cs 200 saat civari var ama faceit oynamayi daha cok seviyorum valorantta cok karisik geliyo ben ilk ciktiginda oynuyodum suanda bilmedigim cok sey var ama cs seckinde biraz geç gibi ya 500tlnin ustune 150 tl atcam seckin alcam yada 500 tl ye 2050 vp cekcem sizce hangisi daha mantikli siz ne yapardiniz (valorant ranked bile acik degil)
Valoranttan pass almak saçma bence o kadarda iyi şeyler yok cs2den droptan parasını çıkarırsın oynaya oynaya. Haftada 1.30 2 saat dm atsan level atlıyorsun neredeyse oradan çıkarırsın adım adım.

Valoranttan pass almak saçma bence o kadarda iyi şeyler yok cs2den droptan parasını çıkarırsın oynaya oynaya. Haftada 1.30 2 saat dm atsan level atlıyorsun neredeyse oradan çıkarırsın adım adım.
eyvallah hocam adamsiniz

seçkin yokken steam hesabım boştu seçkinden sonra kütüphanem doldu mesela geçen çarşamba 13 dolarlık m4a1 skini düştü sattım mini oyunlar aldım birkaçtane arkadaşlarla oynamalık valoda hesap full olmayınca zevk almazsın mesela valo hesabım var rahat 8-10k basmışımdır yinede zevk vermiyor girmiyorum

seçkin yokken steam hesabım boştu seçkinden sonra kütüphanem doldu mesela geçen çarşamba 13 dolarlık m4a1 skini düştü sattım mini oyunlar aldım birkaçtane arkadaşlarla oynamalık valoda hesap full olmayınca zevk almazsın mesela valo hesabım var rahat 8-10k basmışımdır yinede zevk vermiyor

tavsiye için eyvallah kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal yazamadim a

Geri