Neler Yeni

CS2 Sizce Bu Takas Mantıklı mı ?

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
F.M.
bana mantıklı gibi geliyor ursus ft ama float 0.16 ayrıca stattrak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-07 224539.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-07 224539.png
    87.6 KB · Hit: 56

quartle

80+ Gold
ursus seviyorsan olabilir ama bence o fiyata daha güzel bıçaklar alınabilir

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
F.M.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
Ayrıca Stattrak demen tam da konunun kırıldığı yer çünkü bıçaklarda en az satanlar Stattrak. Değer olarak da kafa kafaya olduğu için mantıksız çünkü pala hem daha güzel hem de daha kolay satabilirsin.

quartle

80+ Gold
hocam ursus seviyorum asıl sevdiğim stiletto ama bütçe yetmiyor malesef sizin öneriniz var mı
o paraya stiletto alabilirsiniz hocam rahatlıkla 230 dolardan falan başlıyolar stilettolar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
Ayrıca MW bıçaklar da en fazla satanlar onu da ekleyeyim. FN ve FT'ye göre daha çabuk satılıyor. FT + ST bıçak için felaket kötü.

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Berkay Aydın
hocam ursus seviyorum asıl sevdiğim stiletto ama bütçe yetmiyor malesef sizin öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

falchion sıktı ayrıca
bence avcı bıçağı daha güzel hocam ursus gösterişli durmuyo gibi geliyo bana

quartle

80+ Gold
sizin site takas sitesiyse direk fiyatlar bazen absürt oluyor dmarkette aynı ursus 200 dolar

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
F.M.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca MW bıçaklar da en fazla satanlar onu da ekleyeyim. FN ve FT'ye göre daha çabuk satılıyor. FT + ST bıçak için felaket kötü.
iyi floatlı ftlerde satılıyor stattrak niye satılmıyor onu anlamadım stattrak değerini arttırıyor diye biliyorum da

sizin site takas sitesiyse direk fiyatlar bazen absürt oluyor dmarkette aynı ursus 200 dolar
hocam öyle de dmarkette falchion freehand mw 183 dolar dmarkette ayrıca takasa gelince 160tan sayıyor ursusu da 200den saymıyor skinsmonkey de fark koyuyor ama daha az gibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
iyi floatlı ftlerde satılıyor stattrak niye satılmıyor onu anlamadım stattrak değerini arttırıyor diye biliyorum da
İyi floatlı MW'ye yakın FT bulabilirsen alınabilir. StatTtrak sadece silahlarda sevilen bir şey. Bıçakta StatTrak değeri arttırmıyor çünkü çoğunlukla tercih edilmiyor. Hem de bıçak için çok gereksiz bir şey.

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
F.M.
o paraya stiletto alabilirsiniz hocam rahatlıkla 230 dolardan falan başlıyolar stilettolar
doğru ama askeri kamuflaj olanları safari meshler ya da şehir falan onları sevmiyorum kötü duruyor en kötü gece çizgisi olabilir belki

İyi floatlı MW'ye yakın FT bulabilirsen alınabilir. StatTtrak sadece silahlarda sevilen bir şey. Bıçakta StatTrak değeri arttırmıyor çünkü çoğunlukla tercih edilmiyor. Hem de bıçak için çok gereksiz bir şey.
hocam zaten bu ft 0.16 gayet iyi değil mi ? stattrak konusu mantıken eklemesi gerekiyor ama tercih edilmedigi için satılmıyor diyorsunzu anladım satılmazsa yine başka bi bıçakla takaslar onu satarım o dert değil bence

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
iyi floatlı ftlerde satılıyor stattrak niye satılmıyor
Satılır elbet fakat en çok satılanlar MW yine de. Sen sadece bıçak alırken Stattrak alma yeter. Diğer silahlarda alabilirsin.

hocam zaten bu ft 0.16 gayet iyi değil mi ? stattrak konusu mantıken eklemesi gerekiyor ama tercih edilmedigi için satılmıyor diyorsunzu anladım satılmazsa yine başka bi bıçakla takaslar onu satarım o dert değil bence
0.16 ise iyi o zaman alınır

Top Bottom