CS2 şu an skin alınır mı?

Reaksiyon skoru
51
İyi akşamlar arkadaşlar biliyorsunuz ki skin fiyatları CS2'nin beklenileni veremediğinden dolayı düştü. Bende o yüzden şu an zarardayım. Tekrardan skin olmayan silahlarıma skin almak istiyorum ama düşüş daha devam eder mi diye size sormak istedim.

Her zaman alınabilir.

İyi akşamlar arkadaşlar biliyorsunuz ki skin fiyatları CS2'nin beklenileni veremediğinden dolayı düştü. Bende o yüzden şu an zarardayım. Tekrardan skin olmayan silahlarıma skin almak istiyorum ama düşüş daha devam eder mi diye size sormak istedim.
ben envsatıp forza alıyorum artık sadece drop için giriyorum şuan alınabilir p2000 fade skinim 15 dolardı şuan 2.5 dolar düştü sadece onu tutucam diğerleri aldığım fiyata düştü oyun alsam dah kAr lı olucam

kanka o öyle değil işte aldığım skinler çok değer kaybetti. düşüş devam edicekse alınmaz şuan.
Drop havuzu değişicek mümkünse şuan ki drop havuzunda olan kasaların içindeki skinleri al onların fiyatları artar yüksek ihtimal

kanka o öyle değil işte aldığım skinler çok değer kaybetti. düşüş devam edicekse alınmaz şuan.
Yatırım aracı olarak görürseniz durum farklı. Skin almak için alıyorsanız fiyatının düşüp yükselmesini görmezden geleceksiniz. Yatırım aracı olarak alıyorsanız durum elbette farklı.

Yatırım aracı olarak görürseniz durum farklı. Skin almak için alıyorsanız fiyatının düşüp yükselmesini görmezden geleceksiniz. Yatırım aracı olarak alıyorsanız durum elbette farklı.
yatırım değil sadece ileride ihtiyacım olup sattığımda zararda olmuyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,407
Üyeler
184,160
Son üye
31cinamıkekin
Geri