CS2 Takılma Sıkıntısı

Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar. CS2'yi güzel bir beklentiyle indirdim ve oyunu açtım. Deathmatch'e girdim. Takım seçme ekranı geldiğinde oyun bir anda donuyor ve arkada boş map sesi dönüyor. Yani arka sesler. Ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Donduktan sonra oyunu kapatmak için görev yöneticisini açtığımda oyun GPU'yu hiç kullanmıyor olarak gözüküyor. Donduğu için mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İlginiz için teşekkürler. İyi Forumlar.

Dediğin sorunu yaşamadım,dosya doğrulaması yapmak belki işe yarar.sistem özelliklerini de paylaşırsan iyi olur.

Sistem
GPU: GTX 1660Ti Max-Q (45-60 watt civarlarında çalışıyor)
CPU: i7-9750h (35-45 watt civarlarında çalışıyor)
Ram: (2x8) 16GB 2667 MHz
512 GB + 960 GB SSD

Dosya doğrulaması sorunu çözmedi. Ayrıca daha yeni termal macun sürdüm hem cpu hem gpu sıcaklık değerleri 70lerde seyrediyor.

Görüntü ayarlarından ekranı tam ekran yapabilirmisin ? Pencereli tam ekran olduğundan donuyor olabilir bende öyleydi en azından tam ekran yapınca düzeldi

Oyun daha yeni cikmadi bile daha ileride sorunlar düzelir diye düşünüyorum

Oyun daha yeni cikmadi bile daha ileride sorunlar düzelir diye düşünüyorum
İlerde mutlaka düzelir fakat şuan en azından düşük ayarlarda da olsa biraz deneyimleyebilecek bir sisteme sahip olduğumu düşünüyorum. O yüzden başlığı açtım. Teşekkürler 👋

CS2 sorunlarını böyle forumlara yazmak saçma. Oyun için geri bildirim yapmanız lazım. Oyun betada çünkü. Hatalar var. Bu hatalara çözümü burdan birileri değil valve bulur. Beta için geri bildirimlerde bulunacaksın ki onlar da sorunları çözsün. Zaten cs2ye ilk girdiğinde gelen pencerede bunu oyun sana diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,054
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri