normal hesap alım satımı çok yaptım genel olarak ilk mailli ve kurtarma bilgili hesap alırım zaten.Trade banlı hesap arayışındayım şu anda hiçbir yerde göremedimsteam hesabı alınmaz satılmaz, 1 mail ile paranız boşa çıkar
çeşitli sebepleri oluyor onun zamanında kasa açma sitelerinin botlarına trade banlar atılmıştı o zamandan kalan hesaplar oluyor veyahut item dilenciliği ve de ters ibrazdan kaynaklı oluyor hesap çalınmayacaksa ekstra bir ban atılma olasılığı olmazMantıklı ama dolandırılmamaya dikkat edin. Banı boşu boşuna almazlar çünkü
trade ban dediğimiz şey hesaba pazarda alım-satım veya takas yapma işlemlerini kısıtlar oyun içine hiçbir etkisi yoktur.Vac ban veya overwatch bandan çok farklı bir şey.Hesabın alım satım geçmişi varsa zaten oyun alımları cüzdan yüklemeleri e postaya iletilir ilk mail olduğunu bu şekilde anlarsın.Trade banlı hesap ile vac koruması olan serverlara girmeyebilirsin. Çünkü muhtemelen hile kaynaklı ban yemiştir. Aşırı mantıksız. Ayrıca aldığın hesabın ilk maili olduğunu nereden bileceksin ki? Her türlü mantıksız
girebiliyor, trade ban hileden kaynaklı değil.Trade banlı hesap ile vac koruması olan serverlara girmeyebilirsin. Çünkü muhtemelen hile kaynaklı ban yemiştir. Aşırı mantıksız. Ayrıca aldığın hesabın ilk maili olduğunu nereden bileceksin ki? Her türlü mantıksız
Trade ban sadece hileden yenmiyor dostum.Trade banlı hesap ile vac koruması olan serverlara girmeyebilirsin. Çünkü muhtemelen hile kaynaklı ban yemiştir. Aşırı mantıksız. Ayrıca aldığın hesabın ilk maili olduğunu nereden bileceksin ki? Her türlü mantıksız