Neler Yeni

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Uygunsuz davranış
isim vermiş miyim bak bakalım ?
kuduz gibi saldırıyorsunuz ama bir şey de yapamıyorsunuz çok komik valla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

envanterindekileri dmarkete aktar hesabın ban yerse sat dmarketten rust skinine çevir hesabına geri çek satarsın steamde veya bynogame de falan
Dalyarağa bak hem hile kullanıyor hem de bize kuduz diyor.

zorlu123123

80+ Bronze
Kurallara uygun davranırsan kimse sana dokunamaz :D ama sen az sonra ceza alacaksın bende hileyle rahat rahat ban yemeden oynamaya devam edeceğim
config bile ban sebebi yiceksin muhtemelen hilecilerin bilerek göz yumulduguna dair konular vardı AI veri toplasın diye ama youtubta hile pazarlayasnların yorumlarının altında 5 dk açtım denedim yüklemeyemedim tam bile ban yedim diye aglayanlar vardı

Luxepozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Yarbaşı
config bile ban sebebi yiceksin muhtemelen hilecilerin bilerek göz yumulduguna dair konular vardı AI veri toplasın diye ama youtubta hile pazarlayasnların yorumlarının altında 5 dk açtım denedim yüklemeyemedim tam bile ban yedim diye aglayanlar vardı
Yok kanka 2 yıldır aynı hiledeyim aynı hesap hilede şöyle bir özellik var trust mode diye açıyorsun overwatch a bile düşmüyordun şuanda var hala o ayar ama overwatch kapalı zaten galiba cs2 de

sanırım bu konu baya bir mesaj alacak xd

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Kurallara uygun davranırsan kimse sana dokunamaz :D ama sen az sonra ceza alacaksın bende hileyle rahat rahat ban yemeden oynamaya devam edeceğim
Halen dalyaraklık yapıyorsun:
1712572475440.png

rynax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Kullandığın hilenin reklamını mı yapıyorsun? Bak bu ban sebebi işte.

Yok kanka 2 yıldır aynı hiledeyim aynı hesap hilede şöyle bir özellik var trust mode diye açıyorsun overwatch a bile düşmüyordun şuanda var hala o ayar ama overwatch kapalı zaten galiba cs2 de

sanırım bu konu baya bir mesaj alacak xd
şu an hangisini kullanıyorsunuz

dostveviski

80+ Bronze
genelde hile basit bir hileyse ban yiyorsun hemen. Karmaşık bir hileyse VAC hemen atmıyor vac ban dalgasında o hileyle girdiğin tüm hesaplarını avlıyor. Vac zaten her şeyin farkında da yavaş işliyor işte...

Luxepozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Eren Yarbaşı
genelde hile basit bir hileyse ban yiyorsun hemen. Karmaşık bir hileyse VAC hemen atmıyor vac ban dalgasında o hileyle girdiğin tüm hesaplarını avlıyor. Vac zaten her şeyin farkında da yavaş işliyor işte...
maalesef keşke öyle olsa ama değil

rynax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Hemen yemedim dediğim gibi ve sistemi fark etmemiş olacaklarki dosya bütünlüğünü koruduğumda bile yine yemedim. Herhalde yemem

Top Bottom