Cs2 Yeni başlayan bilmesi gereken şeyler yardım

ysnsuer55

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler cs2 ye yeni başladım olmazsa olmaz tavsiyeleriniz ayarlarınız var mı?

Kankam Aurora gibi takımların espor maçlarını izleyip biraz bilgi birikimi edinebilirsin. Smoke vs öğrenebilirsin. Önce sens dpi çözmen gerekli oynadıkça bilgin artar

Oyundan zevk almak için oynuyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok hocam dümdüz girin oynayın. Yok ben iyi oyuncu olmak istiyorum derseniz rahat ettiğiniz çözünürlüğü, hassasiyeti falan ayarlamanız lazım deneye deneye. Ölüm maçı oynayın bol bol, biraz alıştıktan sonra topluluk sunucularında DM oynarsınız. Standart nişangahla da oynamayın ölüm maçında başkalarının nişangahlarını deneyin.

hocam smoke dan ziyade 2 gün oluyor başlayalı - hassasiyet grafik bunlar nasıl olmalı tarzında
Hocam onu kendiniz deneyip bulmanız lazım. İçinde botların olduğu topluluk haritaları falan var kendinizi geliştirmeniz için, ben 800 dpi 1.60 sens oynuyorum herkesin kendi ayarı stock ayar almayın bence. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız

Hocam onu kendiniz deneyip bulmanız lazım. İçinde botların olduğu topluluk haritaları falan var kendinizi geliştirmeniz için, ben 800 dpi 1.60 sens oynuyorum herkesin kendi ayarı stock ayar almayın bence. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız
peki bazı konsol kodları oluyor ya kritik herkesin yazdığı kodlar var mı

Maçları izle, hassasiyeti 800 dpı 1 sens ile başlayıp daha sonra kendine göre ayarla

4:3 oynamanı tavsiye ederim kendine göre bir sens bul çok yüksek oynuyor genelde yeni başlayanlar o da sıkıntı oynadıkça gelişirsin sonra
espor maçı izlemekte çok faydalı nerede ne yapman gerek nasıl pozisyon alman gerek öğreniyosun

1920x1080 oynama.. Çok rahatsız edici. Hemen 1440x1080 1280x1024 1280x960 falan geç. 4:3 oyna kesin. Başta zor gelecek ama sonra bir daha asla 16:9 oynayamayacaksın.

1280x960 çözünürlük dene. Hassasiyeti de 1600dpi 0.5 dene. Yavaş gelirse 0.55 - 0.60 diye yükseltirsin oyun içinden. Çok elzem bir şey yok önce alışmaya bak.

Geri