kumarcıların %99'u kazanmadan bırakır
Aralıksız açtığım 191 kasanın 191. sinde çıktı. Arkadaşlar kalp krizi challenge isteyen denesin. Ama 10 20 kasa açacam diye önermiyorum baştan söyleyeyim. 191 de 1 gold 1 Red geri kalan çöp.
400'de 1 gibi bi çıkma şansı var zaten sana yine erken çıkmış. 1000 tane açıp hiç gold çıkaramayan biliyorum. Bence sevinmelisin. Zararın karın ne kadar bilmiyorum ama hayırlı olsun
Aralıksız açtığım 191 kasanın 191. sinde çıktı. Arkadaşlar kalp krizi challenge isteyen denesin. Ama 10 20 kasa açacam diye önermiyorum baştan söyleyeyim. 191 de 1 gold 1 Red geri kalan çöp.
610 dolar kasa ve açılımlar400'de 1 gibi bi çıkma şansı var zaten sana yine erken çıkmış. 1000 tane açıp hiç gold çıkaramayan biliyorum. Bence sevinmelisin. Zararın karın ne kadar bilmiyorum ama hayırlı olsun
kasa açmak yerine direkt sitelerden güzel bi eldiven ve bıçak alabilirdin ama sağlık olsun giden gitti elindekileri değerlendirirsin artık610 dolar kasa ve açılımlar
Çıkan bıçak 310 dolar
Çıkan Red 60 dolar
Diğerleri ne getirir bilmiyorum
Büyük ihtimal en az 100 dolar zarar.
610 dolar kasalara harcıyacağına envanter dizerdin geçmiş olsun610 dolar kasa ve açılımlar
Çıkan bıçak 310 dolar
Çıkan Red 60 dolar
Diğerleri ne getirir bilmiyorum
Büyük ihtimal en az 100 dolar zarar.
Bir gün denemek istiyordum o gün bugünmüş, hevesimi aldım610 dolar kasalara harcıyacağına envanter dizerdin geçmiş olsun
Zamanında 6 kasadan 2 tane sarı çıkmıştı. Ondan sonra çok nadiren kasa açmaya başladım ve o gün bugündür kırmızı bile görmek nasip olmadı
Ara ara yine açıyorum
Cs de kasa açmak hiç karlı bir iş değil nerde 5-10 kuruşluk item var onlar çıkıyor. Bıcak veya skin almak için direkt sitelerden itemi almak daha mantıklı
kasa açmak yerine direkt sitelerden güzel bi eldiven ve bıçak alabilirdin ama sağlık olsun giden gitti elindekileri değerlendirirsin artık
hocam sizce seçkin alınır mı? kasaları açmak için değilde satarak amorti edebilirmiyim
net alinir zaten asil amaci hilelerden kurtulmakhocam sizce seçkin alınır mı? kasaları açmak için değilde satarak amorti edebilirmiyim