chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam pattern tasarım kataloğumu oluyor yoksa kalıp şablonumuFiltreleyebiliyorsunuz hocam. Siz pattern ve float yazın, merak ettim bakıcam : D
hocam pattern tasarım kataloğumu oluyor yoksa kalıp şablonumuFiltreleyebiliyorsunuz hocam. Siz pattern ve float yazın, merak ettim bakıcam : D
hocam pattern 945Filtreleyebiliyorsunuz hocam. Siz pattern ve float yazın, merak ettim bakıcam : D
hocam pattern 945
float 0.25
csfloat sitesinde bu patternde bıçak yok diğer siteleri bilmiyorum
knk hiçbir şey bilmeyenler doluşmuş çoğunlukla . ne kadar blue içeriyorsa o kadar değerli ona göre fiyat biçilemsi lazım seninki iyi duruyor şuandabıçak çıkardım sizce piyasası yükselirmi hemen elimden çıkarıyımmı nerede satabilirim
not:kuzenimle konuştum bıçağın üstünde çok fazla mavilik olduğunu bıçağa ekstra değer kattığını söyledi doğrumu
case hardened skininde mavilik fazla/tam olunca gem diye geçiyor ama bana soracak olursan gem olacak seviyede bir mavilik yok bynogame üzerinden satabilirsin ben ordan satıyorum cs itemlerimi.bıçak çıkardım sizce piyasası yükselirmi hemen elimden çıkarıyımmı nerede satabilirim
not:kuzenimle konuştum bıçağın üstünde çok fazla mavilik olduğunu bıçağa ekstra değer kattığını söyledi doğrumu
Byno çok komisyon alıyo, floatDB den satmıştım ben. Daha iyi gibi.case hardened skininde mavilik fazla/tam olunca gem diye geçiyor ama bana soracak olursan gem olacak seviyede bir mavilik yok bynogame üzerinden satabilirsin ben ordan satıyorum cs itemlerimi
ben ne yapayım sizce hocamAlıntıyı görüntüle
FloatDB de biri daha kötü floatlı sını 341 dolar dan koymuş.
Buda test server da görüntüsü;
Alıntıyı görüntüle
Aynı bıçak
teşekkürler kanka yukarıda arkadaş bir görsel atmış 340 dolar 0.4 floatlı bir itemknk hiçbir şey bilmeyenler doluşmuş çoğunlukla . ne kadar blue içeriyorsa o kadar değerli ona göre fiyat biçilemsi lazım seninki iyi duruyor şuanda
case hardened skininde mavilik fazla/tam olunca gem diye geçiyor ama bana soracak olursan gem olacak seviyede bir mavilik yok bynogame üzerinden satabilirsin ben ordan satıyorum cs itemlerimi
eğer ki satacaksan siteleri karşılaştır hangisinde cebine daha çok para girecekse ordan sat ama api key var mı dikkat et.ben ne yapayım sizce hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler kanka yukarıda arkadaş bir görsel atmış 340 dolar 0.4 floatlı bir item
bynoda buna alıca bulabileğimi sanmıyorum csflotta alıcı çıkarsa oradan satarım başka güvenli site varsa veyaeğer ki satacaksan siteleri karşılaştır hangisinde cebine daha çok para girecekse ordan sat ama api key var mı dikkat et.
bynoda ilan fiyatından %10 komisyon kesip yatırıyor sana
Alıntıyı görüntüle
FloatDB de biri daha kötü floatlı sını 341 dolar dan koymuş.
Buda test server da görüntüsü;
Alıntıyı görüntüle
Aynı bıçak
bnoda case hardened pek talep görmüyor gibi zatenbynoda buna alıca bulabileğimi sanmıyorum csflotta alıcı çıkarsa oradan satarım başka güvenli site varsa veya
herkes başka bir şey söylüyor vallahi ne yapacağımı bende bilemedimAlıntıyı görüntüle dediğiniz bıçak 31 gündür ilanda. O fiyatlara imkanı yok satılmaz. Ben arkadaşla özelden konuştum buraya da yazayım. O bıçağın değeri 240-250 dolar civarı. Ki casehardened zor satılan bir seri. Konuyu bilmeyen arkadaşlar basmış.( Sizin için demiyorum yanlış anlamayın)
Hocam kafanız karışacak bir şey yok. Dünyada tek olmadığı sürece fiyat bellidir zaten. %40 oran ortalama bir oran. Paint seed önemli değil mavilik oranı önemli. Ft ve 40 oranlı kukrilere bakacaksınız bu kadar basit.herkes başka bir şey söylüyor vallahi ne yapacağımı bende bilemedim