float oranı 0.25 bakacağım şimdi mavilik oranınaBuff market ve buff163te gözükür ban bitmeden. Mavilik oranı önemli. Ayrıca floatı neydi?
dediğim gibi hocam buff163e girdim ancak skin orada inventory kısmında gözükmüyor takas banı olduğundan dolayıBuff market ve buff163te gözükür ban bitmeden. Mavilik oranı önemli. Ayrıca floatı neydi?
Hocam gözükür yıllardır kullanıyorum o sitelerifloat oranı 0.25 bakacağım şimdi mavilik oranına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim gibi hocam buff163e girdim ancak skin orada inventory kısmında gözükmüyor takas banı olduğundan dolayı
Hocam gözükür yıllardır kullanıyorum o siteleri
Alıntıyı görüntüle Böyle gözükür mesela alttaki ban bitimine kalan saat
hocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyorHocam gözükür yıllardır kullanıyorum o siteleri
Alıntıyı görüntüle Böyle gözükür mesela alttaki ban bitimine kalan saat
cs float ne kadar kesinti alıyorBlue gem değil o yüzden ekstra bir değeri yok. Normal etmesi gereken değerde satabilirsin Csfloat koy sat.
Tier 4 blugemçıkan bıçak bu
Telefondan girmeyi denermisin bi de. Bi izin istiyor ondan sonra banlı itemlerde gözükmeye başlıyor. Komisyon ise 2.5 olması lazım. Buff163 sadece çine açık ama. Buff market var global versiyonu olan. Csfloat daha iyi ama daha hızlı satarsın. Komisyonu da %2hocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyor
cs float ne kadar kesinti alıyor
tier 4 en kötü bluegem genede var bi 500 bucksBlue gem değil o yüzden ekstra bir değeri yok. Normal etmesi gereken değerde satabilirsin Csfloat koy sat.
%5 bir kesinti alıyorhocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyor
yanlış bir siteye erişim verdim yanlışıkla bunun erişimini nasıl kaldırıyordumTelefondan girmeyi denermisin bi de. Bi izin istiyor ondan sonra banlı itemlerde gözükmeye başlıyor. Komisyon ise 2.5 olması lazım. Buff163 sadece çine açık ama. Buff market var global versiyonu olan. Csfloat daha iyi ama daha hızlı satarsın. Komisyonu da %2
%2hocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyor
Steam guarddan qr okutma yerinde sağ altta ayarlar var. Orda erişim verilimiş cihazlar var. Ordan yapabilirisnyanlış bir siteye erişim verdim yanlışıkla bunun erişimini nasıl kaldırıyordum