CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

Buff market ve buff163te gözükür ban bitmeden. Mavilik oranı önemli. Ayrıca floatı neydi?
float oranı 0.25 bakacağım şimdi mavilik oranına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buff market ve buff163te gözükür ban bitmeden. Mavilik oranı önemli. Ayrıca floatı neydi?
dediğim gibi hocam buff163e girdim ancak skin orada inventory kısmında gözükmüyor takas banı olduğundan dolayı

float oranı 0.25 bakacağım şimdi mavilik oranına

dediğim gibi hocam buff163e girdim ancak skin orada inventory kısmında gözükmüyor takas banı olduğundan dolayı
Hocam gözükür yıllardır kullanıyorum o siteleri :D

1747498593762.webp
Böyle gözükür mesela alttaki ban bitimine kalan saat

Blue gem değil o yüzden ekstra bir değeri yok. Normal etmesi gereken değerde satabilirsin Csfloat koy sat.

Alıntıyı görüntüle Böyle gözükür mesela alttaki ban bitimine kalan saat

Alıntıyı görüntüle Böyle gözükür mesela alttaki ban bitimine kalan saat
hocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyor

Blue gem değil o yüzden ekstra bir değeri yok. Normal etmesi gereken değerde satabilirsin Csfloat koy sat.
cs float ne kadar kesinti alıyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    10.1 KB · Hit: 38
hocam item sayısında bile eksik var normalde 44 itemim var 41 gözüküyor sitede belki sonra 24 saat kala gözüküyordur ama bende şuan gözükmüyor

Telefondan girmeyi denermisin bi de. Bi izin istiyor ondan sonra banlı itemlerde gözükmeye başlıyor. Komisyon ise 2.5 olması lazım. Buff163 sadece çine açık ama. Buff market var global versiyonu olan. Csfloat daha iyi ama daha hızlı satarsın. Komisyonu da %2

%5 bir kesinti alıyor

csfloat üzerinden satabilirsin. senin sahip olduğun pattern'e benzer başka bıçaklara bak onların yazdığı fiyatın 10-20 dolar aşağısını yazabilirsin. arkasında önünde çok olmasa da mavisi var overpay alman mümkün

Telefondan girmeyi denermisin bi de. Bi izin istiyor ondan sonra banlı itemlerde gözükmeye başlıyor. Komisyon ise 2.5 olması lazım. Buff163 sadece çine açık ama. Buff market var global versiyonu olan. Csfloat daha iyi ama daha hızlı satarsın. Komisyonu da %2
yanlış bir siteye erişim verdim yanlışıkla bunun erişimini nasıl kaldırıyordum

Değer katacak bir mavilik oranı yok hatta kötü bile denilebilir , csgoskins sitesinden en ucuz fiyatına bakıp csfloattan direkt elden çıkarabilirsin , değerlencek bir skin değil

%2

yanlış bir siteye erişim verdim yanlışıkla bunun erişimini nasıl kaldırıyordum
Steam guarddan qr okutma yerinde sağ altta ayarlar var. Orda erişim verilimiş cihazlar var. Ordan yapabilirisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri