CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

ben de gerçek bıçak çıkarıp biriyle kapıştın sandım, meğer cs bıçağıymış :D

Bıçağın float değeri ve patter'nini ss atabilir misin hocam. Birde maviliklerin değer kattığı doğru full mavi olsa (blue gems) deli paralara satabilirdin.

Hocam sana düşen Field-Tested Tier 4 Kukri Blue Gem. Yani nadir bir desen değil hocam. Steam üzerinden 350 dolara, bynogameden ise 250 dolara satabilirsin.

Sat git monitör al
144 hz yetiyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sana düşen Field-Tested Tier 4 Kukri Blue Gem. Yani nadir bir desen değil hocam. Steam üzerinden 350 dolara, bynogameden ise 250 dolara satabilirsin.
teşekkür ederim hocam bynogame üzerinden satmayı düşünüyorum bende bazı kişiler csfloat gibi siteler önerdi ama bilemiyorum

144 hz yetiyor bana

teşekkür ederim hocam bynogame üzerinden satmayı düşünüyorum bende bazı kişiler csfloat gibi siteler önerdi ama bilemiyorum
Üçüncü parti sitelerden daha yüksek fiyata satabilirsin hocam. Nerde satmak istediğin tamamen sana kalmış.

144 hz yetiyor bana

Öneri ihtiyacın olanı al tabi

Bıçağın ucuna mavilik düşmüş, eğer play side yani oyunda normal beklerken ki tarafı veya ucu mavi ise overpay alırsın sağlamından. Eğer backside yani sadece f bastığında görünen taraf mavi ise, az overpay alırsın. Bide kimse bunlara tam fiyatı biçemez zaaten. İyi bi 3rd parti market seçip fiyat analizi yapın, sonra bıçağın muadillerinin fiyatına bakın. Muadillerin üstüne bi fiyata koyarsın, 1hafta felan satılmazsa az daha düşersin fiyattan. Satılmadıkça düşürürsün (çok abartı düşürme gene). İllaki bi alıcı çıkar karşına. Overpay belirlemek zor, alıcıya bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,540
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri