Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,748
Bu sayfalarda arada tartışmalara denk geliyorum fiyat konusunda , değerlenir mi değerlenmez mi vs...hangi gruplara sorabilirim hocam
Bu sayfalarda arada tartışmalara denk geliyorum fiyat konusunda , değerlenir mi değerlenmez mi vs...hangi gruplara sorabilirim hocam
başlık?
heyecandan ne yazdıgımı bilemedimben de gerçek bıçak çıkarıp biriyle kapıştın sandım, meğer cs bıçağıymış![]()
float 0.25 pattern 945 hocamBıçağın float değeri ve patter'nini ss atabilir misin hocam. Birde maviliklerin değer kattığı doğru full mavi olsa (blue gems) deli paralara satabilirdin.
Sat git monitör alçıkan bıçak bu
144 hz yetiyor banaSat git monitör al
teşekkür ederim hocam bynogame üzerinden satmayı düşünüyorum bende bazı kişiler csfloat gibi siteler önerdi ama bilemiyorumHocam sana düşen Field-Tested Tier 4 Kukri Blue Gem. Yani nadir bir desen değil hocam. Steam üzerinden 350 dolara, bynogameden ise 250 dolara satabilirsin.
Üçüncü parti sitelerden daha yüksek fiyata satabilirsin hocam. Nerde satmak istediğin tamamen sana kalmış.144 hz yetiyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam bynogame üzerinden satmayı düşünüyorum bende bazı kişiler csfloat gibi siteler önerdi ama bilemiyorum
Öneri ihtiyacın olanı al tabi144 hz yetiyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam bynogame üzerinden satmayı düşünüyorum bende bazı kişiler csfloat gibi siteler önerdi ama bilemiyorum
heyecandan ne yazdıgımı bilemedim![]()