Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Merhaba, Bugün seçkin olan hesaba CS2 nasıl alacağız bundan bahsedeceğim. Öncelikle CS2 alabilmek için, CS2 çıkmadan önce bir seçkin'e sahip olmanız gerekiyordu. Eğer hesabınızda seçkin yoksa şuan alsanız da bir şey değişmez, ilerleyen zamanlar için bilemem. Eğer seçkin varsa ve gelmediyse büyük ihtimal rekabetçi rankınız bulunmuyor, rankı açtığınız takdirde hesabınıza 12-24 saat içinde CS2 gelecektir. Ranksız kişiler sonradan geliyor mu diye merak ediyordu ve evet arkadaşlar geliyor. CS2 geldiğinde rankım yoktu ve bana ondan dolayı gelmedi, sonradan rank açtım ve bu sabah CS2 geldi. Herkese iyi oyunlar!
NOT: Konunun amacı, seçkin hesaba sahip olan arkadaşların rankının olmaması ve rankı gelince seçkinin gelip gelmeyeceğini bilmemesidir. Ben denedim, sonradan rank açında geliyor bu yüzden size de bildirmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: Konunun amacı, seçkin hesaba sahip olan arkadaşların rankının olmaması ve rankı gelince seçkinin gelip gelmeyeceğini bilmemesidir. Ben denedim, sonradan rank açında geliyor bu yüzden size de bildirmek istedim.