Csde İtemleri Nasıl Bıçağa Çeviririm ?

Hesapta 18 dolar var diyorsun bence csfloatda olan skinleri sat ve arbitraj mantığı ile kasa al steamde sat sattığın kasa ve 18 dolar ile biçağını al

Hesapta 18 dolar var diyorsun bence csfloatda olan skinleri sat ve arbitraj mantığı ile kasa al steamde sat sattığın kasa ve 18 dolar ile biçağını al
hocam arbitraj işine çok hakim değilim bir de onun için belli bir süre gerekmiyor mu ?

hocam arbitraj işine çok hakim değilim bir de onun için belli bir süre gerekmiyor mu ?
Dostum 1 hafta itemi floatta satarken beklersin 1 haftada kasayı çekersen normalde itemleri steam üzerinde satarken daha az para kalır sen bilirsin tabi ytd

Beyler csde birkaç tane itemim var üstüne para koymayı da düşünüyorum itemleri satıp bıçağa çevirmek istiyorum bunu en az zararla nasıl yapabilirim ?
düz steamdan satıp alarak mı ?
csfloat, bynogame gibi siteleri kullanarak elimdeki itemleri birleştirip tek itemi satıp üstüne para koyarak mı ?
itemleri bu sitelerde teker teker satarak mı ?
farklı site kullanacaksam hangisini önerirsiniz ?
bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.
tek tek beklersin uzun zaman alır ayrıca ne kadar güvenilir olsada ben hiç bir siteye güvenmiyorum

tek tek beklersin uzun zaman alır ayrıca ne kadar güvenilir olsada ben hiç bir siteye güvenmiyorum
hocam o bekleme işi beni de düşündürdü zaten. siteler için ise pek yorum yapamayacağım kullanmadım hiç maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri