Cs'de marble fade eldiven çıktı ne kadara satabilirim ?

AMESEMA

80+
Reaksiyon skoru
32
1762572927638.webp

çıkan skin bu 1000 dolara koyan da var 1800'e de.
Sitelerden çekip nakite çevirmek istiyorum.
Sizce beklesem 1500-1800 civarına çıkar mı ?

1000 dolara koyan varsa 1000 dolardır kanka skin, satarken de 9 gün sattığın sitede güvenlik amacıyla bekletiliyor skin bilgin olsun

1000 dolara koyan varsa 1000 dolardır kanka skin, satarken de 9 gün sattığın sitede güvenlik amacıyla bekletiliyor skin bilgin olsun
kanka oyunu oynuyorsan bilgin vardır belki.
Sence yükselir mi peki ?
Çıkarmak olağanüstü bi şans benim için.
Daha pahalıya gitme şansı varken ucuza satmak istemiyorum.

kanka oyunu oynuyorsan bilgin vardır belki.
Sence yükselir mi peki ?
Çıkarmak olağanüstü bi şans benim için.
Daha pahalıya gitme şansı varken ucuza satmak istemiyorum.
Elinde tut biraz baktın düşüşe geçiyor okutursun en kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satış yapılan sitelerde bu tutarlar değişiyor takas banın açıldığında kontrol edersin, skin.land’ı dene tavsiye olarak söyleyeyim. Ben genelde bu siteyi kullanıyorum

csfloatta 30kya sipariş veren var tr sitelerinde çok kesinti yapar csfloatta 32kya koy oradan çek tr sitelerine de 35k dan koy belki alan olur diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla 15-20K arasına gider fazlasını bekleme. Ama satacaksan şimdi sat, çünkü eldiven ve bıçak çıkarma oranları çok arttı.
o fiyata görevde kullanılmışın 0.15-18 floatlısını alırlar anca

Acele etme satmak için piyasa bi düzene otursun. Eski haline dönünce fiyatlar %70 - %80 oranlarına felan geri döner. O zaman tam fiyattan satarsın. Şuan piyasa hala eyvah ben ne yapacam satıcılarıyla dolu.

1800e koyanın floatı daha iyidir büyük ihtimalle 1000e koyan da 0.14 falan desek şuan 1100 1200 civarına koyanilirsin belki. csfloattan eldiveninin pattern ve floatını yazıp kontrol et kaç dolar civarı satılıyor

Kimse şuan ne yapacağını bilmiyor elimdeki kırmızı itemlerin fiyatı uçtu elden çıkarsam mı bekletsem mi bilmiyorum aynı şekilde bıçak eldiven çıkarmak kolaylaştı elimdeki satsam mı belirsiz pazar karışık şuan bekle derim.

hepinize çok teşekkürler.
Beklemeye karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,132
Üyeler
184,110
Son üye
Nyxsupkgn
Geri