CSFloat'dan nasıl skin alınıyor?

Buff'ta satış yapma dönemi bitti diye biliyorum hocam, çin kimliği gerekiyor onun için. Siz en iyisi Csfloatta itemlerinizi satıp bakiyeyi kart çekmeden direkt istediğiniz itemi alın, bence böylesi daha mantıklı.

Hocam eğer yapması zor bir şey değilse o siteleri de kullanırım öyle çokta uzak değilim https://www.youpin898.com/ ve https://buff.163.com/ bu siteleri diyorsunuz sanırım buranın diğer sitelere kıyasla misal CSFloat'a kıyasla farkı ve avantajı nedir daha mı ucuz ve nasıl öğrenebilirim
pricempire üzerinden fiyat kontrolü yapabilirsin aradaki fark uğraşmaya değermi tartışılır al sat yapan biri değilim hesapta 4 5 eldiven bıç tutarım o kadar diğer arkadaş sana o konuda yardımcı olabilir o siteleri kullanmayı uzun süredir bıraktım cs 2 covertları bıç yapma fiyaskosundan sonra tüm tradelerim ipal olmuştu

Buff'ta satış yapma dönemi bitti diye biliyorum hocam, çin kimliği gerekiyor onun için. Siz en iyisi Csfloatta itemlerinizi satıp bakiyeyi kart çekmeden direkt istediğiniz itemi alın, bence böylesi daha mantıklı.
Çok fazla Gamma Doppler Huntsman Knife var satılması çok mu uzun sürüyor

pricempire üzerinden fiyat kontrolü yapabilirsin aradaki fark uğraşmaya değermi tartışılır al sat yapan biri değilim hesapta 4 5 eldiven bıç tutarım o kadar diğer arkadaş sana o konuda yardımcı olabilir o siteleri kullanmayı uzun süredir bıraktım cs 2 covertları bıç yapma fiyaskosundan sonra tüm tradelerim ipal olmuştu
Kolay elden çıkan skinleri öğrenebilmenin bir yolu var mı peki misal hangi bıçakları alırsam aylarca satılmaz hangisini alırsam kolay elden çıkar

En basitinden Well-Worn olanları elden çıkartamazsınız kolay kolay, FN-MW değilse FT olması ve mümkünse floatın 0.15-0.20 arasında olması tercih edilir çünkü iyi floatlı FT zaten MW gibi durur ve çok daha ucuza alınabilir.
Skin olarak da çoğu doppler, lore, crimson web, autotronic, tiger tooth, slaughter. Nispeten ucuz bıçaklarda night, freehand, ultraviolet falan tercih edilir.

Teşekkür ederim herkese şuan en mantıklı yöntem CSFloat'a bakiyeyi aktarıp oradan alışveriş yapmak gibi duruyor

Teşekkür ederim herkese şuan en mantıklı yöntem CSFloat'a bakiyeyi aktarıp oradan alışveriş yapmak gibi duruyor
csfloatı bende yeni yeni kullanmaya başladım, bence en mantıklısı bu.

ürünü satınca para hesabınıza 8 gün sonra geliyor tüm itemlarda geçerli bunu bilerek alım satım yapın.

Kolay elden çıkan skinleri öğrenebilmenin bir yolu var mı peki misal hangi bıçakları alırsam aylarca satılmaz hangisini alırsam kolay elden çıkar
aslında çoğunun piyasası gayet iyi beğendiğini al gitsin hiç piyasayı düşünme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,585
Üyeler
190,769
Son üye
Tanith
Geri