pricempire üzerinden fiyat kontrolü yapabilirsin aradaki fark uğraşmaya değermi tartışılır al sat yapan biri değilim hesapta 4 5 eldiven bıç tutarım o kadar diğer arkadaş sana o konuda yardımcı olabilir o siteleri kullanmayı uzun süredir bıraktım cs 2 covertları bıç yapma fiyaskosundan sonra tüm tradelerim ipal olmuştuHocam eğer yapması zor bir şey değilse o siteleri de kullanırım öyle çokta uzak değilim https://www.youpin898.com/ ve https://buff.163.com/ bu siteleri diyorsunuz sanırım buranın diğer sitelere kıyasla misal CSFloat'a kıyasla farkı ve avantajı nedir daha mı ucuz ve nasıl öğrenebilirim
Çok fazla Gamma Doppler Huntsman Knife var satılması çok mu uzun sürüyorBuff'ta satış yapma dönemi bitti diye biliyorum hocam, çin kimliği gerekiyor onun için. Siz en iyisi Csfloatta itemlerinizi satıp bakiyeyi kart çekmeden direkt istediğiniz itemi alın, bence böylesi daha mantıklı.
global üzerinde en yüksek market hacmi olan sitelerden birindesin şuan gayet normalÇok fazla Gamma Doppler Huntsman Knife var satılması çok mu uzun sürüyor
Kolay elden çıkan skinleri öğrenebilmenin bir yolu var mı peki misal hangi bıçakları alırsam aylarca satılmaz hangisini alırsam kolay elden çıkarpricempire üzerinden fiyat kontrolü yapabilirsin aradaki fark uğraşmaya değermi tartışılır al sat yapan biri değilim hesapta 4 5 eldiven bıç tutarım o kadar diğer arkadaş sana o konuda yardımcı olabilir o siteleri kullanmayı uzun süredir bıraktım cs 2 covertları bıç yapma fiyaskosundan sonra tüm tradelerim ipal olmuştu
fiyat doğruysa her bıçak satılır her malın alıcısı var 7den 70eKolay elden çıkan skinleri öğrenebilmenin bir yolu var mı peki misal hangi bıçakları alırsam aylarca satılmaz hangisini alırsam kolay elden çıkar
csfloatı bende yeni yeni kullanmaya başladım, bence en mantıklısı bu.Teşekkür ederim herkese şuan en mantıklı yöntem CSFloat'a bakiyeyi aktarıp oradan alışveriş yapmak gibi duruyor
aslında çoğunun piyasası gayet iyi beğendiğini al gitsin hiç piyasayı düşünmeKolay elden çıkan skinleri öğrenebilmenin bir yolu var mı peki misal hangi bıçakları alırsam aylarca satılmaz hangisini alırsam kolay elden çıkar