Neler Yeni

Yardım csgo 2 kötü görüntü l

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
Arkadaşlar herkese merhaba cs go2 yükledim ve berk rip tepenin ayalarını gördüm oyunu cok hoş gözüküyodu videoyu aşşagıya bırakıcam bende öyle yapmak istiyorum ekran kartım amd 6900xxt sadece oyundan yapınca olmuyor tabi bi konu görmüstüm ordaki amd ayarlarını yaptım doygunluk falan onun gibi olmuyor ve karıncalanıyor gibi sanki böyle pürüzsüz gözükmüyor dokular hareket ediyormus gibi kötü bi görüntü var bunu nasıl düzelticem ne yapmam lazım fps konusunda sıkıntım yok zaten şu sorunu cözeyim yeter isteyen fotograf atıcam lütfen yardım edin

bu berk rip

https://i.imgur.com/aZ9A5aR.jpeg bude benimkisi tırtıklı oluyor güzel gözükmüyor amd uygulamasından ayarlarım nasıl olmalı ne yapmalıyım

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yuşa kerim sarac
Arkadaşlar herkese merhaba cs go2 yükledim ve berk rip tepenin ayalarını gördüm oyunu cok hoş gözüküyodu videoyu aşşagıya bırakıcam bende öyle yapmak istiyorum ekran kartım amd 6900xxt sadece oyundan yapınca olmuyor tabi bi konu görmüstüm ordaki amd ayarlarını yaptım doygunluk falan onun gibi olmuyor ve karıncalanıyor gibi sanki böyle pürüzsüz gözükmüyor dokular hareket ediyormus gibi kötü bi görüntü var bunu nasıl düzelticem ne yapmam lazım fps konusunda sıkıntım yok zaten şu sorunu cözeyim yeter isteyen fotograf atıcam lütfen yardım edin

bu berk rip

https://i.imgur.com/aZ9A5aR.jpeg bude benimkisi tırtıklı oluyor güzel gözükmüyor amd uygulamasından ayarlarım nasıl olmalı ne yapmalıyım
Amd uygulamasından afmf ayarını kapatabilirsin ve kenar yumuşatma,eşyönsüz süzme ayarlarını yükseltebilirsin

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fsr tam olarak hanigisi
cs go ayarlarım böyle
cs2_spmY44g44t.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

fsr tam olarak hanigisi
cs go ayarlarım böyle
cs2_spmY44g44t.jpg
amd ayarlarımıda attım ne acmam lazım yada ne kapamam lazım illa öyle olmasınada gerek yok düzgün gözüksün yeter 10 tane videoya bakmısımdır herkes aynı çözünürlük falan aynı ayarlar düşükte ama güzel görünüyor bi bende cok kötü gözüküyo

Amd uygulamasından afmf ayarını kapatabilirsin ve kenar yumuşatma,eşyönsüz süzme ayarlarını yükseltebilirsin
cs go2 de zaten ayarları fulle cekiyorum hersey full yine kötü görüntü var eşyönsüz 16x kenar yumusatma 8x yüksekte hala kötü

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    715.8 KB · Hit: 14
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    97.4 KB · Hit: 14
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    109 KB · Hit: 16

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yuşa kerim sarac
fsr tam olarak hanigisi
cs go ayarlarım böyle Alıntıyı görüntüle

amd ayarlarımıda attım ne acmam lazım yada ne kapamam lazım illa öyle olmasınada gerek yok düzgün gözüksün yeter 10 tane videoya bakmısımdır herkes aynı çözünürlük falan aynı ayarlar düşükte ama güzel görünüyor bi bende cok kötü gözüküyo

cs go2 de zaten ayarları fulle cekiyorum hersey full yine kötü görüntü var eşyönsüz 16x kenar yumusatma 8x yüksekte hala kötü
Amd fluiton frames ayarını ve image sharpening ayarını kapat , eğer oyunda takılma yaşıyorsan amd freesync ve geliştirilmiş senkronizasyon ayarını da kapatabilirsin
Örtüşme önleme yöntemini süper örneklemeye al

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
Amd fluiton frames ayarını ve image sharpening ayarını kapat , eğer oyunda takılma yaşıyorsan amd freesync ve geliştirilmiş senkronizasyon ayarını da kapatabilirsin
dostum fps kısmında sorunum yok düzgün gözüksün yeter kasmıyor ama görüntü kötü en düşüge alsamda görüntü kötü en yüksege alsamda fps 400 300 arası zaten

yapayım kral

kral düzeldi vallahi cok sagol

Son düzenleme:

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
dostum fps kısmında sorunum yok düzgün gözüksün yeter kasmıyor ama görüntü kötü en düşüge alsamda görüntü kötü en yüksege alsamda fps 400 300 arası zaten

yapayım kral

şu radeon image sharpening olanı kapatıp dener misin bi de

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yuşa kerim sarac

yapayım kral

Ne demek iyi oyunlar

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yuşa kerim sarac
kral sorun var :d

şimdi dediklerini yaptım görüntü düzeldi ama 500 400 fps almama ragmen oyun akıcı degil yırtılmalar oluyor gibi ayaları tekrar atayımmı yanlıs birşeyi kappatmısımdır belki
Amd ayarlarını tekrar atabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom