Neler Yeni

Csgo 2022 madalyası alabilir miyim?

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
Arkadaşlar 2023 yılında girdik ama ben 2022 hizmet madalyasını alamadım 38 levelim bir yerde okudum adam abd saatine göre yılbaşı olmadığı için bir önceki hizmet madalyasının alınabileceğini söylüyor sizce bu olabilir mi?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
hizmet madalyası bildiğim kadarıyla oynadığın süreye göre veriliyor iyi oynayıp oynamadığına göre değil alabilirsin eğer fazla zaman geçirdiysen

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
deneyip görebilirsin steam den bölge değişikliği yap ama csnin sunucularından nasıl yapacaksın onu bilemiyorum avrupaya atıyor otomatik.

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hizmet madalyası bildiğim kadarıyla oynadığın süreye göre veriliyor iyi oynayıp oynamadığına göre değil alabilirsin eğer fazla zaman geçirdiysen
38 level 2022 geçtiğine göre büyük ihtimalle bu yılınkini verir diye düşünüyorum

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
adam zaten iyi oynamakla alakalı bir şey dememiş hizmet madalyası 40lvl de bir verilir 40leveli doldurursan alırsın aynı yıl içinde ikinci 40 lvl i doldurursan madalyanı geliştirirsin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
adam zaten iyi oynamakla alakalı bir şey dememiş hizmet madalyası 40lvl de bir verilir 40leveli doldurursan alırsın aynı yıl içinde ikinci 40 lvl i doldurursan madalyanı geliştirirsin
ben zaten adama iyi oynayıp oynanmadığını örnek verdim sadece oyun süresine bağlı olarak verildiğini bildiğimi söyledim

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Hedefte doğru mesaj vermişssin ama cümleyi alakasız eklerle boğmuşssun, cümle anlam dışı kalmış :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zaten adama iyi oynayıp oynanmadığını örnek verdim sadece oyun süresine bağlı olarak verildiğini bildiğimi söyledim
.

Top Bottom