csgo ban yeme korkum

nohZ

80+
Reaksiyon skoru
10
merhabalar. uzun zamandır CSGO girmiyorum ve çok saçma bir şekilde oynayışım LEM'den global'e dönmüş neredeyse. yoldaş kasıyodum her vurduğum hs gidiyor adam report yazıyor. Gereksiz yere vac yada overwatch yermiyim?

çok korkuyorum hesapta eski bir hesap

merhabalar. uzun zamandır CSGO girmiyorum ve çok saçma bir şekilde oynayışım LEM'den global'e dönmüş neredeyse. yoldaş kasıyodum her vurduğum hs gidiyor adam report yazıyor. Gereksiz yere vac yada overwatch yermiyim?

ben yedim :(

ya virüs falan yedimde kendi kendine hile mi açıyor bilgisayar diye düşündüm yani bi kere :D

ow sistemi üzerinden yasaklanma ihtimalin mevcut.

Neden korkuyorsun? Abartmana gerek yok başka oyun mu yok.

ow sistemi üzerinden yasaklanma ihtimalin mevcut.
ya overwatch'te hilesi bir şekilde adam gibi oynayan globallere değil novalara izletiyor sayın valve ondan korkuyorum çok fazla
Post automatically merged:

Neden korkuyorsun? Abartmana gerek yok başka oyun mu yok.
ya hesap eski 5 10 yıl rozeti var steam seviyesini 5lvl zor yaptım gitmesini istemiyorum

csgo gidicek sadece fakat ben csgo dışında bi valorant oynuyorum csgoyu da ban yiyince bırakamam
ya overwatch'te hilesi bir şekilde adam gibi oynayan globallere değil novalara izletiyor sayın valve ondan korkuyorum çok fazla

ya hesap eski 5 10 yıl rozeti var steam seviyesini 5lvl zor yaptım gitmesini istemiyorum

Vac ban yemek için baya şanslı olmak lazım vac ban yemek her babayiğidin harcı değil. Overwatch yiyebilirsiniz ama vac ban falan ayıp oluyor. Ama doğru şimdi belkide hile olmayanlara ban atma konusunda daha iyidir

OW ban genelde süreli oluyor bir sıkıntı olmaz , hile kullanmadan da kolay kolay VAC yemezsin zaten.

Hile kadar iyi miyim ?
Diye sor kendine
Sonra ben bir bot um de
Artık çok kötü oynayacaksın oynama zevkin kalmayacak ve ban yeme riski gidecek
Sorun çözüldü

OW ban genelde süreli oluyor bir sıkıntı olmaz , hile kullanmadan da kolay kolay VAC yemezsin zaten.
ya ow ban yicem ben novalara izlettiriyor çünkü adam gibi supreme lem global vs izlettirse zor. ow ban açılıyor mu gereksiz yere yersek?

Hile kadar iyi miyim ?
Diye sor kendine
Sonra ben bir bot um de
Artık çok kötü oynayacaksın oynama zevkin kalmayacak ve ban yeme riski gidecek
Sorun çözüldü
ya çok iyi oynamıyorum burdan biri gelse ağlatırsınız fakat nedense backtrack gibi birşeyler oluyor çok korkuyorum tick'den dolayı alışamadığım için mi. benim 1 tane seçkin hesabım vac yedi nedeni ise silver düşmüştüm. silverlere smoke arkası hs vurdum rep rep rep profile -rep yazdı 3 4 kişi en sonda 2 gün sonra şak yolladı beni. dünde 2 kişi rahat replemiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,209
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri