Neler Yeni

CSGO Copenhagen Flames Takımı İflas Etti! Stickerlar Değerlenecek!

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Arkadaşlar CSGO'nun takımlarından biri olan Copenhagen flames dün iflasını açıkladı. Bu durum şimdiden stickerlara vurmaya başladı 40 50 kuruşluk stickerları anlık 3 4 tllere gidiyor holo fiyatları daha bile fazla. CS20 de çıkacakken hatta henüz 3 TL iken en azından 5 10 tane depolayın derim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu Copenhagen flames in takım oyuncuları iflas açıklanmadan hemen önce tüm sitelerden sticker çekmişler tıpkı 2014 te ki titan takımının hileden dolayı valve tarafından tüm takım olarak ban yedikten sonra sticker fiyatlarının inanılmaz artması gibi bunlarda öyle olacağını ön görerek copenhagen oyuncuları ve hatta takımın diğer üyeleri de sticker stoku yaptılar ve şu an reddit vb. sitelerde aşırı tepki gördü valve tarafından takımın cezalandırılabileceği tartışılıyor şu an çoğu yerde bu yüzden dikkat edin alırken elinizde patlamasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Hocam bu Copenhagen flames in takım oyuncuları iflas açıklanmadan hemen önce tüm sitelerden sticker çekmişler tıpkı 2014 te ki titan takımının hileden dolayı valve tarafından tüm takım olarak ban yedikten sonra sticker fiyatlarının inanılmaz artması gibi bunlarda öyle olacağını ön görerek copenhagen oyuncuları ve hatta takımın diğer üyeleri de sticker stoku yaptılar ve şu an reddit vb. sitelerde aşırı tepki gördü valve tarafından takımın cezalandırılabileceği tartışılıyor şu an çoğu yerde bu yüzden dikkat edin alırken elinizde patlamasın.
Saçma valve buna bir şey yapamaz ki iflastan sonra oyuncuların da sözleşmeleri feshedilmiştir istedikleri gibi alabilirler

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Saçma valve buna bir şey yapamaz ki iflastan sonra oyuncuların da sözleşmeleri feshedilmiştir istedikleri gibi alabilirler
Saçma değil bu dolandırıcılık unsuru içerebileceği için firma gözetime tabii tutulabilir. Bu konu şu an çok fazla forumda çalkalanıyor birkaç gündür ancak valve yi biliyoruz hiç bir şey de yapmayabilir. Ben sadece uyarıyorum belli olmaz tabi kesin bir bilgi de yok zaten

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
tabanca skinlerimi satıp
8 tane 4tl'lik
3 tane 10tl'lik aldım
umarım değerlenir

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Saçma değil bu dolandırıcılık unsuru içerebileceği için firma gözetime tabii tutulabilir. Bu konu şu an çok fazla forumda çalkalanıyor birkaç gündür ancak valve yi biliyoruz hiç bir şey de yapmayabilir. Ben sadece uyarıyorum belli olmaz tabi kesin bir bilgi de yok zaten
öyle bi şey olursa ne oluyor peki olan bize mi oluyor yoksa para iadesi fln mı oluyor

r4NG3r

80+ Silver
Olsa olsa o stok yapan oyuncunun hesabı banlanır oda bizi etkilemez

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Para olsa parıltılı alırdım bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Stickerların değerlenmesi için önce sayısının azalması lazım. O da silahlara yapıştırmayla olur. ibuypower ve titan gibi stickerlar gibi değerlenmesi için çok uzun zaman lazım. Yıllar gibi. Herkes ticaretini yapmaya başladı. O yüzden yapıştırmak yerine pazarda geziyor stickerlar. Büyük artış olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murathan Sel
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, Oyunlar
Instagram
murathan_sel
Steam
MuratHan The Unbeaten
Discord
! MuratHan #0612
Arkadaşlar CSGO'nun takımlarından biri olan Copenhagen flames dün iflasını açıkladı. Bu durum şimdiden stickerlara vurmaya başladı 40 50 kuruşluk stickerları anlık 3 4 tllere gidiyor holo fiyatları daha bile fazla. CS20 de çıkacakken hatta henüz 3 TL iken en azından 5 10 tane depolayın derim.

Alıntıyı görüntüle

şimdi alsam zarar edermiyim

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Stickerlar için iflas açıklaması olduğunu düşünmüyorum. İflas edeceklerini öğrendikleri için almışlardır. Benim takımımın iflas edeceğini öğrensem ben de alırdım.

Top Bottom