montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
eski tel kayıtlı sanırımtelin falan bağlı değilse biraz zor bulursun
eski tel kayıtlı sanırımtelin falan bağlı değilse biraz zor bulursun
Hocam bu Copenhagen flames in takım oyuncuları iflas açıklanmadan hemen önce tüm sitelerden sticker çekmişler tıpkı 2014 te ki titan takımının hileden dolayı valve tarafından tüm takım olarak ban yedikten sonra sticker fiyatlarının inanılmaz artması gibi bunlarda öyle olacağını ön görerek copenhagen oyuncuları ve hatta takımın diğer üyeleri de sticker stoku yaptılar ve şu an reddit vb. sitelerde aşırı tepki gördü valve tarafından takımın cezalandırılabileceği tartışılıyor şu an çoğu yerde bu yüzden dikkat edin alırken elinizde patlamasın.Arkadaşlar CSGO'nun takımlarından biri olan Copenhagen flames dün iflasını açıkladı. Bu durum şimdiden stickerlara vurmaya başladı 40 50 kuruşluk stickerları anlık 3 4 tllere gidiyor holo fiyatları daha bile fazla. CS20 de çıkacakken hatta henüz 3 TL iken en azından 5 10 tane depolayın derim.
Alıntıyı görüntüle
Saçma valve buna bir şey yapamaz ki iflastan sonra oyuncuların da sözleşmeleri feshedilmiştir istedikleri gibi alabilirlerHocam bu Copenhagen flames in takım oyuncuları iflas açıklanmadan hemen önce tüm sitelerden sticker çekmişler tıpkı 2014 te ki titan takımının hileden dolayı valve tarafından tüm takım olarak ban yedikten sonra sticker fiyatlarının inanılmaz artması gibi bunlarda öyle olacağını ön görerek copenhagen oyuncuları ve hatta takımın diğer üyeleri de sticker stoku yaptılar ve şu an reddit vb. sitelerde aşırı tepki gördü valve tarafından takımın cezalandırılabileceği tartışılıyor şu an çoğu yerde bu yüzden dikkat edin alırken elinizde patlamasın.
Saçma değil bu dolandırıcılık unsuru içerebileceği için firma gözetime tabii tutulabilir. Bu konu şu an çok fazla forumda çalkalanıyor birkaç gündür ancak valve yi biliyoruz hiç bir şey de yapmayabilir. Ben sadece uyarıyorum belli olmaz tabi kesin bir bilgi de yok zatenSaçma valve buna bir şey yapamaz ki iflastan sonra oyuncuların da sözleşmeleri feshedilmiştir istedikleri gibi alabilirler
öyle bi şey olursa ne oluyor peki olan bize mi oluyor yoksa para iadesi fln mı oluyorSaçma değil bu dolandırıcılık unsuru içerebileceği için firma gözetime tabii tutulabilir. Bu konu şu an çok fazla forumda çalkalanıyor birkaç gündür ancak valve yi biliyoruz hiç bir şey de yapmayabilir. Ben sadece uyarıyorum belli olmaz tabi kesin bir bilgi de yok zaten
Olsa olsa o stok yapan oyuncunun hesabı banlanır oda bizi etkilemezSaçma değil bu dolandırıcılık unsuru içerebileceği için firma gözetime tabii tutulabilir. Bu konu şu an çok fazla forumda çalkalanıyor birkaç gündür ancak valve yi biliyoruz hiç bir şey de yapmayabilir. Ben sadece uyarıyorum belli olmaz tabi kesin bir bilgi de yok zaten
Ben parıltılı 2 3 tane aldım vallaPara olsa parıltılı alırdım bu arada
Arkadaşlar CSGO'nun takımlarından biri olan Copenhagen flames dün iflasını açıkladı. Bu durum şimdiden stickerlara vurmaya başladı 40 50 kuruşluk stickerları anlık 3 4 tllere gidiyor holo fiyatları daha bile fazla. CS20 de çıkacakken hatta henüz 3 TL iken en azından 5 10 tane depolayın derim.
Alıntıyı görüntüle
Ben parıtlı olanın fiyatı 25 lirayken yakaladım. 60-70lere kadar gitti sonra. Param olsa net alırdım o zamanda.Ben parıltılı 2 3 tane aldım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AK Anubisi satıp parıltılı mı alsam bende
Stickerlar için iflas açıklaması olduğunu düşünmüyorum. İflas edeceklerini öğrendikleri için almışlardır. Benim takımımın iflas edeceğini öğrensem ben de alırdım.Hocam bu Copenhagen flames in takım oyuncuları iflas açıklanmadan hemen önce tüm sitelerden sticker çekmişler tıpkı 2014 te ki titan takımının hileden dolayı valve tarafından tüm takım olarak ban yedikten sonra sticker fiyatlarının inanılmaz artması gibi bunlarda öyle olacağını ön görerek copenhagen oyuncuları ve hatta takımın diğer üyeleri de sticker stoku yaptılar ve şu an reddit vb. sitelerde aşırı tepki gördü valve tarafından takımın cezalandırılabileceği tartışılıyor şu an çoğu yerde bu yüzden dikkat edin alırken elinizde patlamasın.