Kanka satar skin alırsın ordan sitelere atarsın skini ordan bakiyeye çevirip kartına çekersin, buldum buldum steam mobili mahvettiler iyice neyin nerde olduğunu bulamıyorumsteam pazara girip acaba nasıl olacam elimde patlamasa bari
Copenhagen Flames yaz çıkıyor kanka
kanka umarım işin ucunda skini tutmayız yoksa ortalık çok karışacakKanka satar skin alırsın ordan sitelere atarsın skini ordan bakiyeye çevirip kartına çekersin, buldum buldum steam mobili mahvettiler iyice neyin nerde olduğunu bulamıyorum
kanka umarım işin ucunda skini tutmayız yoksa ortalık çok karışacak
Birdaha stickerları çıkmayacak, yavaş yavaş silahlarda kullanıldıkca adetleri düşüp değerlenecek.Bence şu anda almamalısınız çünkü ilk başta hype arttı sonradan yine bir düşüş yaşandı. Şu anda alım yapmak mantıksız ama elinizde varsa direk satın.
Kanka ne kadar değerlenebilir diye kendime soru sordum içimde patlamassa iyidirBirdaha stickerları çıkmayacak, yavaş yavaş silahlarda kullanıldıkca adetleri düşüp değerlenecek.
Uzun süreli bir yatırım zaten buhypeı yedi o daha çok uzun süre artmaz sadece steamde 200k satılmış diğer sitelerle beraber 1m satılmış olsa adeti bitene kadar çok zor artar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elinde olanlar sağlam kar etti sonradan alanlar etmez çok uzun süre
katowice İbuypowerin 100de hatta 500de 1i kadar değerlense yeterKanka ne kadar değerlenebilir diye kendime soru sordum içimde patlamassa iyidir![]()