CSGO Copenhagen Flames Takımı İflas Etti! Stickerlar Değerlenecek!

Ekran görüntüsü 2023-05-03 114650.png
skinleri satıp alasım geldi ama kendime hakim olmalıyım

steam pazara girip acaba nasıl olacam elimde patlamasa bari

Copenhagen Flames yaz çıkıyor kanka​

Kanka satar skin alırsın ordan sitelere atarsın skini ordan bakiyeye çevirip kartına çekersin, buldum buldum steam mobili mahvettiler iyice neyin nerde olduğunu bulamıyorum

iyi değerlenir umarım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-05-03 115900.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-03 115900.png
    296.7 KB · Hit: 97
Bence şu anda almamalısınız çünkü ilk başta hype arttı sonradan yine bir düşüş yaşandı. Şu anda alım yapmak mantıksız ama elinizde varsa direk satın.

Batan takım sticker aldıysa baya adamlar tekrar şahlanmıştır. Sonra biz sorunlarımızı hallettik tekrar dönüyoruz dediğindede elinde patlamaz umarım alanların 😅

Bence şu anda almamalısınız çünkü ilk başta hype arttı sonradan yine bir düşüş yaşandı. Şu anda alım yapmak mantıksız ama elinizde varsa direk satın.
Birdaha stickerları çıkmayacak, yavaş yavaş silahlarda kullanıldıkca adetleri düşüp değerlenecek.

hypeı yedi o daha çok uzun süre artmaz sadece steamde 200k satılmış diğer sitelerle beraber 1m satılmış olsa adeti bitene kadar çok zor artar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elinde olanlar sağlam kar etti sonradan alanlar etmez çok uzun süre

hypeı yedi o daha çok uzun süre artmaz sadece steamde 200k satılmış diğer sitelerle beraber 1m satılmış olsa adeti bitene kadar çok zor artar

elinde olanlar sağlam kar etti sonradan alanlar etmez çok uzun süre
Uzun süreli bir yatırım zaten bu

Kanka ne kadar değerlenebilir diye kendime soru sordum içimde patlamassa iyidir 😅😶
katowice İbuypowerin 100de hatta 500de 1i kadar değerlense yeter :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,867
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri