CSGO Copenhagen Flames Takımı İflas Etti! Stickerlar Değerlenecek!

O zamanlar çok sallamıyodum bu işleri. Şimdi olsa..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha atarsam yıkılır burası. Bunlar hiçbir şey. Hepsini stoklasaydım rahat 3-4k para yapardım.

Alıntıyı görüntüle
Siz siz olun, biraz bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Ben yapmışım siz yapmayın.

1683134869626.png

eee ne diyoruz bu işlere :))))

Kasalar daha da çakılacak ilerde bu stickerlardan. Drop sistemini yenilerler yakında, uzun vadede iyi para getirecek bu saatten sonra zor çakılır ki ilerde bir gün yapıştırıla yapıştırıla azalacak stickerlar.

Kasalar daha da çakılacak ilerde bu stickerlardan. Drop sistemini yenilerler yakında, uzun vadede iyi para getirecek bu saatten sonra zor çakılır ki ilerde bir gün yapıştırıla yapıştırıla azalacak stickerlar.
Yeni majore ilgi çok fazla. Bu yüzden stockholm veya antwerp almak daha iyi gibi. Ne düşünüyorsun hocam ?

kasalar aktif drop havuzu ve pasif drop havuzu durumuna göre her zaman değerlenir

Yeni majore ilgi çok fazla. Bu yüzden stockholm veya antwerp almak daha iyi gibi. Ne düşünüyorsun hocam ?
Bende aynı şekilde düşünüyorum.

kasalar aktif drop havuzu ve pasif drop havuzu durumuna göre her zaman değerlenir
cs2de maksimum kasa 15 20 lira olacak en pahalısı. Zaten çıkınca görülür ya. Skin görüntüsünden ziyade böyle exclusive eşyalar daha pahalılanır zamanla.

1683135405612.png

hayırlı olsun -1 :D

Bende aynı şekilde düşünüyorum.

cs2de maksimum kasa 15 20 lira olacak en pahalısı. Zaten çıkınca görülür ya. Skin görüntüsünden ziyade böyle exclusive eşyalar daha pahalılanır zamanla.
bahsettiğin şeyler arasında ajanların olucağını da düşünüyorum dediğin ayreten doğru bir şey ama şöyle de bir durum var gerçekten hararet gören kinlerin olduğu kasalar her zaman değerlenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri