CSGO da böyle bir komut var mı?

ArdaG

80+
Reaksiyon skoru
16
CSGO Topluluk sunucularının herhangi birinde AFK olarak atıldıktan sonra otomatik olarak servera bağlanan bir kod var mı?

Evet var ama bir kod olarak değil. Sunucuya tıkladığında girmiyorsa sana seçenekler sunar en altta. Sunucudan biri ayrıldığında otomatik katılı seçersen bu dediğini yapar. Fakat BUG'lı çalışıyor. Mesela ben oynarken girmeye çalışıyordum bu yöntemle, sunucudan 3 - 4 kişi ayrılsa ve boş yer olsa dahil csgo server listesi kendini yenilemiyor ve max slotta gözüküyor bu yüzden seni sunucuya bağlamıyor.

- En sağlıklısı, viyana kapısını zorlamak gibi girmeye çalışmak.

Evet var ama bir kod olarak değil. Sunucuya tıkladığında girmiyorsa sana seçenekler sunar en altta. Sunucudan biri ayrıldığında otomatik katılı seçersen bu dediğini yapar. Fakat BUG'lı çalışıyor. Mesela ben oynarken girmeye çalışıyordum bu yöntemle, sunucudan 3 - 4 kişi ayrılsa ve boş yer olsa dahil csgo server listesi kendini yenilemiyor ve max slotta gözüküyor bu yüzden seni sunucuya bağlamıyor.

- En sağlıklısı, viyana kapısını zorlamak gibi girmeye çalışmak.
Dostum bahsettiğim şey öyle değil yani sunucu her 1 saat sonra kapanicak ve otomatik tekrar açılacak bu işlem olurken serverdaki oyuncuları serverdan atıcak ama o servera otomatik tekrar pc başında değilken girecek bir kod varmı onu soruyorum

+left yazın atılmazsınız

Hayır sadece sunucuya girerken çıkan panelde öyle bir seçenek var. Onun işe yaraması için sürekli sunucu bilgisine yenile atman lazım. Yoksa biliyorsun ki CS:GO sunucu bilgilerini manuel olarak güncellenmediği sürece hala aynı olarak gösteriyor, o yüzden de sunucuya girmiyor. O tiki açıp sunucuya sürekli yenile at.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bahsettiğim şey öyle değil yani sunucu her 1 saat sonra kapanicak ve otomatik tekrar açılacak bu işlem olurken serverdaki oyuncuları serverdan atıcak ama o servera otomatik tekrar pc başında değilken girecek bir kod varmı onu soruyorum
Ha.. Hayır öyle bir şey yok diye biliyorum. Varsa da büyük ihtimalle uğraştırır. O komudun türünü hatırlayamadım ama "CS:GO'da bir komut işlenince şöyle yap" diye ayarlayabiliyordun herhalde. Öyle bir şey yapabilirsin, "Sunucudan atıldığı zaman konsoldan otomatik olarak 'retry' yaz" gibi.

+left yazın atılmazsınız
Dostum servera restrart atıldığı zaman serverın içinceki herkes atılıyor oynayan oynamayan benim dediğim oto bir kod o serverdan atıldığın zaman direk servera bağlanıcak

Geri