Csgo fps düşük sanki

Merhaba
R3 3100 gtx 1660 süper 16 gb Ram PC cs goda ultra da hard çatışmada 3 4 kişi 130 lara düşüyor 120 300 arası değişiyor değerler bu kadar düşmesi normal mi
Ultrada oynarsan gayet normal CS'yi iyi oynamak istiyorsan grafikleri sıfırla veya maksimum ortada oyna çoğu profesyonel oyuncu böyle oynuyor. Hem fps iyi hem de daha akıcı ve daha az efekt var daha az kanla rakipleri daha rahat görürsün.

Ultrada oynarsan gayet normal CS'yi iyi oynamak istiyorsan grafikleri sıfırla veya maksimum ortada oyna çoğu profesyonel oyuncu böyle oynuyor. Hem fps iyi hem de daha akıcı ve daha az efekt var daha az kanla rakipleri daha rahat görürsün.
Test videolarında 170 altına inmiyordu pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konsola fps_max 0
Yazdım böyle yine

Yazdım böyle yine
Test videolarının çoğu nedense o sistemin üstünde FPS veriyor bunu bende anlamış değilim.

Yazdım böyle yine
Kanka test sistemlerinde sadece oyunlar felan yüklü olduğu için fps düşüklüğü felan çok yapmıyor kullandığın bilgisayarda belki binbir türlü şey yüklü olduğu için olabilir

Kanka test sistemlerinde sadece oyunlar felan yüklü olduğu için fps düşüklüğü felan çok yapmıyor kullandığın bilgisayarda belki binbir türlü şey yüklü olduğu için olabilir
Çok şey kurulu değil ancak olabilir benzer sistem kullananlara sormak lazım. Teşekk3

Önemli olan sistemde mi sıkıntı oyunla optimizasyon da mı onu anlamak istiyorum. Teşekkürler
driver farkı oyun sürümü farkı sıcaklık farkı ram mhz farkı hepsi etkiler

Geri