Ram'in kaç GB dostum ?Arkadaşlar win7 ultimate kullanırken yüksek ayarlarda 50fps sabit alıyordum düşük ayarlarda sabit 120fps alıyordum 2gün oldu win10 pro format attırdım şuan düşükte 80fps bazenn 30fps e kadar düşüyor bir sorun mu var acaba
Alıntıyı görüntüle
CS:GO Da sorun var asılArkadaşlar win7 ultimate kullanırken yüksek ayarlarda 50fps sabit alıyordum düşük ayarlarda sabit 120fps alıyordum 2gün oldu win10 pro format attırdım şuan düşükte 80fps bazenn 30fps e kadar düşüyor bir sorun mu var acaba
Alıntıyı görüntüle
Yeni oyun motoru yüzünden oyunu bilerek ağırlaştırdılar.CS:GO Da sorun var asıl
Yeni oyun motoruna adapte etmeye çalışıyor bu yüzden sürekli performans kaybı yaşanıyor.Adamlar RTX 2070 - 2080'de bile doğru düzgün fps alamıyor. Oyunun içine ettiler.
4gb ustaRAM'in kaç GB dostum ?
400 350 alan sistem 220 250 alıyoYeni oyun motoruna adapte etmeye çalışıyor bu yüzden sürekli performans kaybı yaşanıyor.
çoklu cpu kullanımı açık mıArkadaşlar win7 ultimate kullanırken yüksek ayarlarda 50fps sabit alıyordum düşük ayarlarda sabit 120fps alıyordum 2gün oldu win10 pro format attırdım şuan düşükte 80fps bazenn 30fps e kadar düşüyor bir sorun mu var acaba
Alıntıyı görüntüle
Açık değilçoklu cpu kullanımı açık mı
kesinlikle , son bir aydır max fps 280 oluyor önceden 42400 350 alan sistem 220 250 alıyo
onu açarsan fps büyük ihtimal yükselirAçık değil