Premiere pro ile edit yaptım aslında bu fragmoviede editlik bir şey yok sadece tam zamanını ayarlayarak kestim ve müzik ekledim onun dışında bilgisayarım özellikle işlemci kötü olduğu için Action adlı bir programla klip aldımHocam birde nasıl yaptığınızın rehberini yaparsanız veya yazarsanız buraya süper olur
Çok sağolunçok güzel olmuş gerçekten.
çok iyi oynuyorsunuz bu arada
5:4 1280*1024CS:GO da 1080P mi oynuyorsun? Yoksa 4:3 mü?
Evet ilk defa edit yapmayı denedim bazı yerler tam oturmadı bir daha ki sefer daha güzel olucakMaalesef güzel değil. Başarılarının devamını dilerim elbet. Bu tür editler hoşuma gidiyor yalnız geçişler şarkı ritmi vs uymamış. Cage izlemişsin sanırım, tekrar izleyip yapmanı öneririm.
Premiere Pro yerine After Effects öneririm Fragmovie için.Arkadaşlar ilk defa edit yaptım premiere pro kullandım önerileriniz var mı ?
Teşekkürler ben 3/5 izlenir diye o kadar uğraşmamistim sıradaki efso olucakPremiere Pro yerine After Effects öneririm Fragmovie için.
Keşke Bass Shake gibi efektler koysaydınız. Biraz yalın olmuş. Ama vuruşları beğendim.
Gayet iyi fakat müzik ile tam oturmamış.Arkadaşlar ilk defa edit yaptım premiere pro kullandım önerileriniz var mı ?
Polatı sona koysaydın daha iyi olurdu, biraz senkron sorunları var ama ilk denemeye göre gayet eğlenceli.Arkadaşlar ilk defa edit yaptım premiere pro kullandım önerileriniz var mı ?