Uzun saatler harcaman lazım ben 700 saate anca nova 1 oldum galiba o benim kolsuz olmamdan ama ĞCSGO günde 2 rekabetçi atarak ne zaman keleş 1-2 olurum silver 1
3-4 edo oluyor 1-2 inci likle bitiriyorum
1-2 ay kadar sürer yada uzun süre oynammayıp rankınnı sıfırlayıp tekrardan ii bir rankdan başlayabilirsin ama 2 side uzun sürer birazCSGO günde 2 rekabetçi atarak ne zaman keleş 1-2 olurum silver 1
oyunun kafasına göre atıyo heralde her maç 20 kill+ alıyorum nerdeyse fakat hala silver 3 üm 1. veya 2. olarak bitiyorum takım arkadaşların bulman önemli takımdan 10 kill alan çocuğu silver 3 başlatıp beni silver 2 başlattıCSGO günde 2 rekabetçi atarak ne zaman keleş 1-2 olurum silver 1
abiUzun saatler harcaman lazım ben 700 saate anca nova 1 oldum galiba o benim kolsuz olmamdan ama Ğ
700 saate olmak bi başarı ben 10 maçda nova 2ye attı beni rank olarak başlama rankım oyduUzun saatler harcaman lazım ben 700 saate anca nova 1 oldum galiba o benim kolsuz olmamdan ama Ğ
Oyun tek başına kazanılabilecek bir oyun değil. Solo kazanamazsın demiyorum yanlış anlama, gelen takım kesinlikle dengeli olmak zorunda. Yoksa win almayı bekleme. Şanslıysan bir iki ay değilsen belki yıl sürebilir.CSGO günde 2 rekabetçi atarak ne zaman keleş 1-2 olurum silver 1
kolum yok hocam benim yıllardır nfs oynamış adamdan ne bekliyorsunuz700 saate olmak bi başarı ben 10 maçda nova 2ye attı beni rank olarak başlama rankım oydu
KolUzun saatler harcaman lazım ben 700 saate anca nova 1 oldum galiba o benim kolsuz olmamdan ama Ğ
4 5 maçta 1 rank atıyor 4 5 maç ard arda kazanırsan silver 1den keleşe kadar en az 300 saatin varCSGO günde 2 rekabetçi atarak ne zaman keleş 1-2 olurum silver 1