TC kimlik numaranız aman aman değerli bir şey değil özellikle bu devir de. Olası bir durumda çalınsa bile merak etmeyin adınıza önemli şeyler yapılmaz. TC vermeden oyun satış sitelerinde satış yapamazsınız. Ancak bir arkadaşınıza veya 2.el uygulamalarından (ki bu zor) satabilirsiniz.hesabimi satmak istiyorum ama nasil satacagim bulamadim bynogame e falan baktim ama tc istiyor hepsi kucuk bir is isin tc vermeye niyetim yok baska yolu varmidir
tc ni versene knk seninki ile kaydolayim o zamanTC kimlik numaranız aman aman değerli bir şey değil özellikle bu devir de. Olası bir durumda çalınsa bile merak etmeyin adınıza önemli şeyler yapılmaz. TC vermeden oyun satış sitelerinde satış yapamazsınız. Ancak bir arkadaşınıza veya 2.el uygulamalarından (ki bu zor) satabilirsiniz.
Sadece TC ile yetmiyor adres fotoğraf doğum tarihi kredi kart bilgileri. İsmin soyisminden bile TC'ni buluyorlar Tc'yi hala bu kadar değerli zanneden bazı arkadaşlar var forumda garip.tc ni versene knk seninki ile kaydolayim o zaman
sadece tc lazim ver kullanayim onemli degil zatenSadece TC ile yetmiyor adres fotoğraf doğum tarihi kredi kart bilgileri. İsmin soyisminden bile TC'ni buluyorlar Tc'yi hala bu kadar değerli zanneden bazı arkadaşlar var forumda garip.
Sen adını soyadını ver ben tcni senin yerine bynogame'e yazıyım nasıl fikirsadece tc lazim ver kullanayim onemli degil zaten
mustafa gundogdu hadi abisi yaz bekliyorumSen adını soyadını ver ben tcni senin yerine bynogame'e yazıyım nasıl fikir
Dc vermustafa gundogdu hadi abisi yaz bekliyorum
icraat goster aslan parcasi bahane uretmeDc ver