Neler Yeni

csgo hesabimi nasil satarim

jımalya

80+ Bronze
hesabimi satmak istiyorum ama nasil satacagim bulamadim bynogame e falan baktim ama tc istiyor hepsi kucuk bir is isin tc vermeye niyetim yok baska yolu varmidir

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Çoğu satış mağazası tc istiyor.

rapstarjustercik

80+ Bronze
hesabimi satmak istiyorum ama nasil satacagim bulamadim bynogame e falan baktim ama tc istiyor hepsi kucuk bir is isin tc vermeye niyetim yok baska yolu varmidir
TC kimlik numaranız aman aman değerli bir şey değil özellikle bu devir de. Olası bir durumda çalınsa bile merak etmeyin adınıza önemli şeyler yapılmaz. TC vermeden oyun satış sitelerinde satış yapamazsınız. Ancak bir arkadaşınıza veya 2.el uygulamalarından (ki bu zor) satabilirsiniz.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
arkadaşına satmaya çalış tanıdıklarına sor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka bu arada ihtimali ne kadar bilmem ama hesabın seçkin ise CS2 gelmesini bekleyebilirsin. Büyük ihtimalle CS2 çıktığında fiyatı 2 katına falan çıkar. Yani net değil ama çoğu kişi böyle diyor. Zaten 2 ay kalmış bence CS hesabını bekletebilirsin. Ek olarak öyle sitelere T.C. numaranı vermende bir sorun olmaz fakat vermezsen de öyle sitelerde satış yapamazsın maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Tc ni ver bişey olmaz cs 2 yi bekle satmak için

jımalya

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TC kimlik numaranız aman aman değerli bir şey değil özellikle bu devir de. Olası bir durumda çalınsa bile merak etmeyin adınıza önemli şeyler yapılmaz. TC vermeden oyun satış sitelerinde satış yapamazsınız. Ancak bir arkadaşınıza veya 2.el uygulamalarından (ki bu zor) satabilirsiniz.
tc ni versene knk seninki ile kaydolayim o zaman

jımalya

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece TC ile yetmiyor adres fotoğraf doğum tarihi kredi kart bilgileri. İsmin soyisminden bile TC'ni buluyorlar :D Tc'yi hala bu kadar değerli zanneden bazı arkadaşlar var forumda garip.
sadece tc lazim ver kullanayim onemli degil zaten

jımalya

80+ Bronze
Top Bottom