Neler Yeni

Yardım Csgo için kablosuz maus ve mauspad

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Csgo için maus arıyorum fakat kablosuz olması gerek tepkimesi çok iyi olsun ben bu konuya pek hakim değilim belli bir bütçe yok f/p olsun yeter ek olarak mauspad de önerirseniz minnettar kalırım mauspad büyük olursa iyi olur XL diyorlar galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Longpad almanı öneririm mousepad konusunda.
Mouse olarak James Donkey ve Steelseries bakabilirsin.

iXragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Umurcan
Bloody'nin Mousleri Güzel Sanırsam Modeli R80A Hem Fiyatı Uygun Hem Yazılımı Macroları Falan Var (Modeli Yanlış Hatırtlıyor Olabilirim)

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Csgo için maus arıyorum fakat kablosuz olması gerek tepkimesi çok iyi olsun ben bu konuya pek hakim değilim belli bir bütçe yok f/p olsun yeter ek olarak mauspad de önerirseniz minnettar kalırım mauspad büyük olursa iyi olur XL diyorlar galiba
Bir daha soyluyorum kablosuz maus onermiyorum heleki csgo gibi refleks bir oyunda

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
PichHasso
Açıkçası kablosuz önermek hiç doğru olmaz gibime geliyor çünkü bağlantı kopma olasılığı yüksek ama illa kablosuz olsun istiyorsan Bloody Rt5A veya gamepower devour öneririm

Top Bottom