CSGO Kaç FPS Alırım?

1- senin bilgisayarında sadece windows mu kurulu? ve öyle bir anlatmışsın ki sanki arkaplanda ekran kartıyla ramin yarısını yiyen programlar var. o programlar toplasan 200 MB rami zar zor yiyor (10'a yakın programlar OBS dahil) ve ayrıca galiba yeni nesil programlar RAM ve işlemci değil ekran kartı yiyor :D Allah aşkına bilginiz yoksa konuşmayın, benim gibi bilgisi olan biri gelirse dedikleriniz çürür. Uğraşmayın, ve en çok merak ettiğim şey de ekran kartına yük biniyor demişsiniz, arkada aynı oyundan bir tane daha oynuyor herhalde çünkü (bilgisayarınızda görev yöneticisini açarsanız görürsünüz) şuanda bendeki durumu açıklayayım
GPU %0
Ağ %0
Disk %0
Bellek %23 : Google chrome, steam, razer synapse, synapse service, discord ve iki tane daha google chrome (hizmetleri)
CPU %4 : 1 tane chrome + 4 tane hizmet, System, görev yöneticisi, steam vs.
yani dediklerinizin hiçbir dayanağı yok, ben bu şehir efsanesi olan şeyleri en son 7 sene önce görmüştüm :p biraz modern çağa ayak uydurun o kadar parça üreticisi neden yük binmesini istesin yüksüz çalışamayacaksa bu kadar para vermenin ne anlamı var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

++
Madem yük binmeden bu parçalar çalışmıyor, para verip 2080ti almaya ne gerek var? giderim kendim gtx 970'imi alırım ultraya nasıl olsa yük biniyor aynı performansı mı verir :D?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına azcık düşünüp yazın şuraya, sadece konuşmak için değil. Bir bilgin, eğitimin, deneyimin yoksa boşuna insanların aklını kurcalama.
arkadaşlar şimdi ben gönül rahatlığıyla en düşük grafik ayarlarında 400 fps alırmıyım onu söylermisinz bana ve arkadaşkın dediği gibi kasma olurmu ben çnkü şunu gördüm tüm esportcular 400 fpse sabitlemiş yayınlarda gördüm demekki 400 fps yetiyor bende öyle yapmayı düşünüyordumda

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,349
Üyeler
193,355
Son üye
Mr.er
Geri